باسلام من پسری22ساله ام که دانشجو هستم آیا نسبت به کارهایی مثل بردن و آوردن خواهر هایم به محل کارشان و... مسئولیت دینی دارم درحالی که آنهاتوقع دارند و من هم کار خودم را دارم؟ لطفا درمورد رفتار من در مقابل این نوع توقع ها که چه طور باید باشد بگویید

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
نسبت به بردن و آوردن خواهرتان مسئوليتي نداريد . اگر قادر به انجام آن بوديد ، براي خدا انجام دهيد تا از ثواب اخروي برخوردار گرديد . اگر وقت نداشتيد ،عذر خواهي کنيد و دليلش را بيان نماييد.
اگر انسان كاري براي رضاي خدا انجام دهد، در پي تلافي خواهي و يا حتي تشكر نيست . توقعات آن ها نيز براي او چندان مهم نيست؛ زيرا در اين مورد تنها با خدا معامله نموده ، هيچ عمل خيري را بدون پاداش قرار نمي دهد.