سلام درصورتی که خانمی عذر شرعی داشته باشد و به سفر سوریه برود آیا میتواند وارد حرم شود و به ضریح دست بزند؟؟؟با توجه به اینکه این سفر زیاد میسر نمیشود..

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباط تان با اين مرکز
رفتن زن حائض به حرم امام زاده ها اشکال ندارد . خانم ها مي توانند در ايام عادت ماهانه به حرم حضرت زينب (س) و حرم حضرت رقيه (س) و ساير اماکن مقدسه داخل شوند و آن بزرگواران را زيارت نمايند.(1) اما توقف در مساجدي که در کنار زيارتگاه قرار دارد، براي زن حائض جايز نمي باشد.
پي نوشت :
1.توضيح المسائل مراجع ، ج1، مسأله 355 و450.