من ساکن شیراز هستم و قصد بازگشت به اصفهان را دارم. الان نمازم در اصفهان کامل است یا نه؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
اگر اصفهان قبلا وطن شما بوده، تا از آن جا اعراض نکرده باشيد، هر وقت به اصفهان مي رويد، نمازتان تمام و روزه صحيح است . ولي اگر اصفهان وطن شما نبوده يا اگر وطن تان بوده، از آن جا اعراض کرده ايد ،نمازتان در آن جا شکسته و روزه صحيح نيست، مگر اينکه قصد ماندن ده روز بکنيد.(1) چنانچه قصد توطن در اصفهان داريد، از زماني كه در آن جا استقرار يافتيد و به عنوان وطن اختيار كرديد و قصد ماندن دائمي در آن جا داريد، نمازهاي تان در آن جا صحيح است.
پي نوشت:
1 . سوال از دفتر رهبري .