با سلام، اگر در هنگام بول نمودن شیر آب باز باشد و ترشحاتی به بدن و لباسمان پاشیده شود با توجه به باز بودن آب، آیا باید قسمتی که ترشحی به آن پاشیده است را آب کشید؟ با تشکر از شما عزیزان.

با عرض سلام و تبريك اعياد شعبانيه خدمت شما
تا زماني كه يقين به نجاست نداشته باشيد، حكم آن پاك است.
بنابراين اگر آب متصل به کر باشد و ادرار به آن برسد و آب متصل به کر به لباس و بدن ترشح کند، پاک است. هم چنين آبي که روي مدفوع مي ريزيد، اگر ترشح کند و ذرات مدفوع به لباس منتقل نشود و يا آبي که ترشح نموده، رنگ و بوي نجاست نگرفته باشد، پاک است . هم چنين در هنگام افتادن مدفوع به داخل چاه، آب ترشح کند، در صورتي که چاه متصل به آب کر باشد،يعني آب شلنگ به داخل آن بريزد و آبي که ترشح مي کند، پاک است و بدن و لباس را نجس نمي کند. (1)
پي‌نوشت‌:
1. امام خميني(ره) توضيح المسائل، مسئله 20و21
لطفا در ارتباط هاي بعدي نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد .