آيا اگر زن شوهرداری با مرد زن داری زنا کند , زن زنا کار بعد از طلاق از شوهرش ميتواند با آن مرد ازدواج کند

با سلام و تشكر از ارتباطتان با اين مركز
در اين مسئله اختلاف نظر وجود دارد :
بنا فتواي حضرت امام و آيت الله خامنه اي ، زن شوهردار اگر زنا کند ،برمرد زناکننده حرام ابدي مي شود و ديگر نمي تواند با او ازدواج بکند . (1)
به فتواي برخي از مراجع مثل آيت الله زنجاني و‌ آيت الله مكارم اگرشخصي با زن شوهر دار زنا کند ،موجب حرمت ابدي نمي شود.بعدا مي تواند با او ازدواج کند.(2)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
پي نوشت ها:
1 . توضيح المسائل مراجع ،ج 2، ذيل مسئله 2398.
2 . آيت الله شبيري زنجاني ، توضيح المسايل ، ج2، مسئله2407. آيت الله مکارم شيرازي،استفتائات، ج3، سؤال 641 .