آيا ممکن است الان شرط فشار را انسان احساس کند، ولي مدتي بعد آبي از او خارج شود؟آيا آن آب مني است؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
آري ممكن است كه مني با جهش و لذت از مجراي خود حركت كند، اما انسان با فشار زياد(با دست و يا ...) كاري كند كه همان لحظه از انسان خارج نشود و پس از مدتي از انسان خارج شود.که غسل واجب مي شود
در هر حال آبي كه شرايط مني را دارد، مني محسوب مي شود . اگر برخي شرايط را نداشته باشد، مني نيست.
در صورت شك نيز ، حكم مني را ندارد.
البته اگر يقين به خروخ مني پيدا شود، جنابت حاصل است و غسل واجب .(1 )
پي نوشت:
1 . توضيح المسائل ،ص 235 ،مساله 351 و352 .