سلام.خسته نباشید.در مورد تطهیر لباس با ماشین لباسشویی بنده از دفتر آیت الله صانعی سوال کردم و جواب این بود: اگر لباس نجس با ماشين لباسشويي كه آب آن به آب كُر و لوله كشي شهري (به وسيله شيلنگ) وصل است شسته شود و عين نجاست نیز برطرف شود، پاك مي شود و هر لباس نجسي كه در حال اتّصال به آب لوله كشي در آن ريخته شود و كمي آن را در آن حال بچرخاند، سبب نجاست بقيّه لباس ها نمي شود وخلاصه اين كه ماشين لباسشويي در حال اتّصال به آب شهري، حكم آب جاري و حوض را دارد. حال من کاملا متوجه نشدم که آیا می توانم با ماشین لباسشویی لباس ها را تطهیر کنم یا نه.خواهش می کنم به من کمک کنید.

پاسخ:
پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
ايشان در مجمع المسايل مي گويد : شستن لباس نجس با ماشين لباسشويي که آب ماشين به آب کر و لوله کشي شهري وصل است و عين نجاست را بر طرف مي نمايد، پاک مي باشد .(1)بنابراين مي توانيد با ماشين لباسشويي، لباس هاي تان را تطهير کنيد .
پي نوشت:
1 . آيت الله صانعي ، مجمع المسايل ، ج 1 ،س 181 .