رعایت اموال بیت المال

با سلام خسته نباشید می خواستم بپرسم اگر انسان از فضای پارک محله یک سری سنگ و شن برای ریختن در ته گلدان های منزل خود بردارد، این سنگ ها حکم بیت المال دارد؟؟؟ حال برای جبران این ضرر به بیت المال باید چه کار کرد؟ - سنگ ها را دانه دانه جدا کرده و به مکان اصلی برگرداند؟ اینجوری شاید همه ی سنگ ها را پیدا نکند؟؟؟؟ - خسارتی را به حساب شهرداری محل واریز کند؟؟ شهرداری یا ....؟ اصلا به کجا باید پرداخت کرد؟؟ - از بیابان و طبیعت مقداری سنگ و شن پیدا کرده و به پارک منتقل کند؟؟ کدام راه درست است؟؟؟

پاسخ:
پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
حکم بيت المال را دارد . بايد سنگ هايي را که برداشته ايد، به پارک بر گردانيد . اگر ممکن نبود ،براي جبران آن ها بايد از مسئول مربوطه اجازه تصرف بگيريد ويا به اندازه شن و سنگ که برداشته ايد، به پارک برگردانيد .(1)
پي نوشت:
1 . سوال از دفتر رهبري .