این جمله ها از کیست؟ 1. دانشی که در کودکی فراگرفته می شود مانند نوشته بر سنگ است و
2.نصیب و بهره ایرانیان در اسلام ،از همه ملتهای دیگر افزونتر است

پرسش: حديث شرح اين جمله ها از کيست؟ 1. دانشي که در کودکي فراگرفته مي شود مانند نوشته بر سنگ است و
پاسخ:
پرسشگر گرامي با سلام و تشکر از ارتباطتان با اين مرکز.
اين جمله از امام علي بن ابي طالب است که در کنز الفوائد کراجکي آمده است.(1)
عبارت حديث به اين شرح است:
العلم في الصغر کالنقش في الحجر.
پي نوشت ها:
1. کنز الفوائد،ج1،ص319.

پرسش: حديث شرح اين جمله ها از کيست؟ نصيب و بهره ايرانيان در اسلام ،از همه ملتهاي ديگر افزونتر اس
پاسخ:
با جستجوي انجام شده، گوينده خاصي براي اين سخن نيافتيم. به نظر نمي رسد اين سخن، ترجمه روايت يا سخن معصوم باشد. ممكن است برخي از بزرگان و عالمان و مورخان چنين سخني گفته باشند.