سلام خسته نباشيد.من در يك سايت اينترنتي عضو هستم در اين سايت كه ثبت نام ان رايگان است بدون هيچ مبلغي.اين سايت يك سايت سرگرمي هست كه افراد زيادي تيم ها فوتبال ساخته و در يكي از ليگه هاي سايت شركت ميكنند.امكاناتي براي تيم اشخاص در سايت هست مانند:خريد دكتر تيم براي درمان بازيكن ها خريد بدنساز براي قوي شدتژن بازيكن ها و ... اگر كسي تيمش در ليگي كه قرار دارد بازيهايش را ببرد در خانه سايت ميزان سرمايه ي تيمش را زياد ميكند كه با اين سرمايه افراد تيمشان را تقويت ميكنند.اما نكته اينجاست كه سايت علاوه بر كسب در امد تيم شماره حساب بانكي دارد كه با واريز مبلغي ميتوانند سرمايه ي تيمشان را بيشتر كنند .در سايت قانوني هست كه اگر هر فرد چند تيم داشته باشد اشكال ندارد ولي اگر در جابجايي بازيكن ها مثلا:من بازيكني ضعيفي را با قيمت بالا به ان يكي تيمم ميفروشم تا سرمايه ي تيم اول كه بازيكن را با قيمت بالا فروخت بيشتر شود سايت ميگويد اگر سرمايه ي نامتعارف انتقال بديد سايت ازادانه در مورد فرد خاتي تصميم ميگيرد اين جا حق كساني كه پول واريز ميكنند ضايع ميشود.من سرمايه ي نا متعارف انتقال دادم و براي اين كه گناه نباشه مدت ها بعد بازيكني كه فورختم بيا قيمت بالا را با قيمت پايين فروختم تا سرمايه حرام نباشد من با اين بازيكن كه در تيمم بوده تيمم را قوي كرده در مدتي كه اين بازيكن با سرمايه نامتعارف در تيمم امده بعدش فروختمش تا گناه نكرده باشم از تيمم انداختمش بيرون در اين مدت سرمايه اي كه با اين سرمايه ي نا متعارف جمع شده را مصرف كردم و احتمالا براي اين كه در اين مدت اين بازيكن يا سرمايه ي نا متعراف كه باعث بيشتر شدن سرمايه ي تيمم شده براي اين كه اين سرمايه در به در شود مقداري سرمايه ي حلال خرج يك بازيكن از سايت كردم كه خريدمش اين طوري در به در شم الان تيمم را امروز به كسي 9 تومان فروختم 1_شك دارم كه سرمايه نا متعارف را براي در به در كردن اين بازيكن كه در اين مدت بوده خرج كردم و دادم كه در به در شه يا نه 2_اگر 9 توماني كه گرفتم در حرام بودن پول اگر 2 تومانش حرام باشد بايد چه كنم؟حرام است اصلا اين موضوع .و اين كه اين سرمايه ي نا متعارف مقداري در حرام بودن اين تيم سهم داشته فكر كنم چقدر از اين 9 تومان را حرامه؟صدقه بايد بدهم؟

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز
از سؤال هاي تان با توجه به ادبيات به کار رفته، چيزي متوجه نشديم .سوال را خوب توضيح دهيد تا پاسخ داده شود.