با سلام و عرض خسته نباشید...
بنده 25 سال دارم و بسیار احل هنر می باشم که بعد پشت سر گذاشتن مصائب فراوان از حوادثی که برای من اتفاق افتادارتباط با خدا را بطوری شگفت انگیز و همراه دیدن اشخاص نا معلوم - خواب های عجیب - شنیدن صدای خواندن قرآن در اطرافم - (((((شنیدن صدای خدای مهربان))) بطور کاملا متفاوت از دیگران برقرارا کردم و به این مسیر ادامه دادم
می توانم برای شما مثال بیاورم که امید است فقط نزد شما خواننده گرامی باقی بماند
آیه هایی در خواب می شنوم که پس از بیدار شدن در حفضه ام باقی می ماند که بعد از تحقیق متوجه می شوم مربوط به سوره ای خاص می باشد در واقع بدون اینکه کوچکترین اطلاعی از آن داشته باشم آن را پیشا پشیش در خواب می بینم
تا بحال صدای خداوند را 3 بار شنیده ام.
متاسفانه از بیان گفته های او در این نامه عاجزم اگرچه جملاتی بسیار کم شنیده ام ولی آنها از اسرار الهی هستند و نمی توانم آنها را در نامه ام بنویسم
صدای هایی از فرشتگان خداوند نیز شنیده ام البته شک دارم کهآنها فرشته بوده اند ولی ب جرعت می توانم بگویم آنها در در صحت عقل در گوش و مغز و قلبم حس کردم که قسمتی از آن را برای شما می نویسم ((جملات نوشته شده از هیچ جا کپی نشده و صرفا شنیده های من می باشد))

(و آسمان چنان خونین شود که بشر نزدیکش نبیند و زمین فریاد خواهد زد که صدای آن در جای جایش شنیده خواهد شد و کوه ها اشک خواهند ریخت و سیاهی اقیانوس ها را در بر می گیرد - ستارگان در هم خواهند پیچید گرد ظلم همه جا را در بر گرفته و عرب و اجم را در هم می شکند و آنگاه که فرشته هفده سر با ما خیره شود و میکائیل بترس از ما یاد کند و نیزه از دسته نگهبان افتد اتفاق خواهد افتد و فریاد افرود بلند خواهد شد گیس زنان و دختران همچون کوهان شتر شود و بیماری تعدادی از ساکنین زمین را در بر گیرد و آنها در خون یکدیگر رخنه خواهند کرد کودکان یکی پس از دیگری در نطفه خفه خواهند شد و بدن مرد و زن یکسان شود و انسان در عوج باور جاهل خواهد ماند و جاهلان در مسیری هولناک قدم بر می دارند عجایب دنیا امری ساده شود و زمین برای بار ششم بلند ترین فریاد خود رابه سر خواهد داد و کودکانی عجیب از نسل انسان و حیوان پا به این گزرگاه گذارند و کل نجاست بر مقدسات خواهد بارید)
قسم که یک کلام آن را قبل از آن تا بحال جایی نشنیده بودم که پس از پرس و جو متوجه شدم که نیمی از آن مربوط به آیات قرآن و بیانگر نشانه های پایان دنیا است.
من در چنین شرایطی به سر می برم و طبع شعرم از زمانی بالا رفته
و تمام عرایضم جهت مقدمه برای یک سوال است که ذهن مرا در گیر خود می کند
اشعار آن تماما مربوط بوت به خداوند و مخصوصا امیرال مومنین می باشد
و حال سوال من :
چنانچه من قصص قرآن و گفته های کلام خدا را با همان مظمون بصورت شعر در بیاورم گناه است؟

در رابطه با فرم زیر باید بیان کنم که من مرجع تقلیدم امیرال موئمنین علی (ع) می باشد.

پرسش: 25 سال دارم و بسيار اهل هنر مي باشم که بعد پشت سر گذاشتن مصائب فراوان از حوادثي که براي من اتفاق افتاد،ارتباط با خدا را به طوري شگفت انگيز و همراه ديدن اشخاص نا معلوم - خواب هاي عجيب - شنيدن صداي خواندن قرآن در اطرافم (شنيدن صداي خداي مهربان) به طور کاملا متفاوت از ديگران برقرار کردم و به اين مسير ادامه دادم.آيه هايي در خواب مي شنوم که پس از بيدار شدن در حافظه ام باقي مي ماند که بعد از تحقيق متوجه مي شوم مربوط به سوره اي خاص مي باشد ..
پاسخ: پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
انشاي مضمون قصص قرآن و ساير مفاهيم قرآني به صورت شعر اشکالي ندارد، به شرط آن که مطلب دروغي به خداوند نسبت داده نشود .
منظورتان از آن چه در باره مرجع تقليدتان نوشته بوديد، روشن نشد . در اين خصوص با مراجعه به رساله عمليه ،شرايط مرجع تقليد را مطالعه کنيد.
موفق باشيد.