حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی
در خصوص فرشته هايي كه به صورت انسان بر حضرت ابراهيم نازل شدند و حضرت گوساله اي براي بريان آورد آيا اسراف نيست يك گوساله بريان براي سه چهار نفر

در خصوص فرشته هايي كه به صورت انسان بر حضرت ابراهيم نازل شدند و حضرت گوساله اي براي بريان آورد آيا اسراف نيست يك گوساله بريان براي سه چهار نفر - قرآن در مورد حركت خورشيد و ماه سخن گفته در صورتي كه اين زمين است كه دور آن مي چرخد(آيه ۳۸ يس) لطفا توضيح دهيد. - در آيه ۲۳ سوره تكوير مي فرمايد او امين وحي جبرئيل را در فوق اعلي مشاهده كرد، در خصوص اين مشاهده توضيح دهيد - در آيه ۱۰۱ سوره نساء علت شكسته خواندن نماز در سفر را بيم از حمله كفار بيان كرده و در آيه ۱۰۳ مي فرمايد اگر ايمن شديد كامل بخوانيد. پس چرا الان در سفر نمازهايمان را كوتاه مي خوانيم؟ آيا پس از نزول آيه اكمال دين آيات ديگري هم بر پيامبر نازل شد؟ اگر شده مگر دين كامل نشده بود نيازي به نزول آيات نبوده؟ لطفا توضيح دهيد - آيا اسامي پيامبران در قرآن آمده است يا نه؟ جايي داريم يا نه - في شغل فاكهون يعني چه؟ آيا بهشتيان به شغلي مشغول مي باشند؟