به همت گروه پاسخگویی اینترنتی مرکز ملی پاسخگویی؛

کلیپ «بخاطر حسین گناه نکنیم» تولید و منتشر شد

همزمان با دهه اول ماه محرم، گروه پاسخگویی اینترنتی مرکز ملی پاسخگویی کلیپی با موضوع «ترک گناه» تولید و منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، گروه پاسخگویی اینترنتی مرکز ملی پاسخگویی همزمان با عزاداری دهه اول ماه عزای اهل بیت علیهم السلام، کلیپی با عنوان «بخاطر  حسین گناه نگنیم» که حاوی بخشی از سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید حسین مومنی است تهیه کرده که تقدیم مخاطبان محترم می گردد.