از سوی گروه علمی "احکام" مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد:
در این نشست علمی مباحث مقدماتی موضوع رمز پول‌ها برای کارشناسان مشهد (برادران) حضوری و برای خواهران مشهد و کارشناسان خارج از مشهد به صورت وبیناری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی نعمتی در ابتدا با اشاره به بحث پول و شناخت ماهیت پولی، مقدماتی را بیان کرد که پول قدیمی چه بوده و پول مدرن چه خصوصیاتی دارد.

وی با بیان سیر تحول در نظام پولی مدرن افزود: شناخت این فرایند کمک به فهم ماهیت پول (حقیقی یا اعتباری)، مسئله پشتوانه، خلق پول و سایر موضوعات مرتبط را ممکن می سازد.

وی افزود: متاسفانه در این چند سال به مساله ربا و راه کارهای حذف ربا پرداخته شده، لکن مسئله خلق پول در شناخت رمز ارزها که بسیار گسترش یافته ورودی جدی صورت نگرفته است.

شایان ذکر است نشست‏های علمی در بخش‏ پشتیبانی علمی مرکز در گروه های قرآن و حدیث، احکام، اخلاق، مشاوره، کلام و تاریخ، با رویکرد پاسخگویی به طور پیوسته با حضور اساتید مبرز برگزار می‏شود و بناست جلسات با موضوع رمز ارزها با توجه به بسامد بالای پرسشهای فقهی ادامه یابد.