کم شرعی شرکت در تجمعات مذهبی، مجالس ترحیم یا جشن و شادی و به طورکلی حکم حضور در فضا های شلوغ بدون اینکه ضرورتی در بین باشد چیست؟
احکام، کرونا، بیماری

در زمان شیوع بیماری واگیردار و کشنده ای مثل کرونا، حکم شرعی شرکت در تجمعات مذهبی، مجالس ترحیم یا جشن و شادی و به طورکلی حکم حضور در فضا های شلوغ بدون اینکه ضرورتی در بین باشد چیست؟

پاسخ: اگر مسؤولین امور بهداشتی و پزشکی در این زمینه، رعایت امری را لازم می‌دانند، رعایت آن برای جلوگیری از انتشار بیماری لازم است.