به همت گروه پاسخگویی اینترنتی مرکز ملی پاسخگویی؛
همزمان با روز پرفضیلت مباهله، گروه پاسخگویی اینترنتی مرکز ملی پاسخگویی دو پادکست با موضوع مباهله تولید و منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، گروه پاسخگویی اینترنتی مرکز ملی پاسخگویی در آستانه روز مباهله و اهمیت این روز به مثابه غدیری دیگر، دو فایل صوتی شامل سخنان رهبر معظم انقلاب آیت الله خامنه ای دام ظله و حجت الاسلام والمسلمین عالی تولید و در فضای مجازی منتشر کرد.

کاربران می توانند این فایلها را از بخش صوت سایت مرکز ملی پاسخگویی به نشانی pasokhgoo.ir بارگذاری نمایند.