توسط بخش مشاوره و ورانشناسی مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:
سومین روز دوره تخصصی تربیت مشاور با موضوع آسیب شناسی روانی با ارائه دکتر حمزه عبدی از سوی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، در این دوره سرفصل های آسیب شناسی روانی بر اساس DSM5، ساخت بندی اختلالات روانی، بررسی طبقات اختلالات، بررسی طیف اختلالات افسردگی، بررسی طیف اختلات دو قطبی و بررسی طیف اختلالات وسواس – اجباری از جمله مباحث ارائه شده در این دوره بوده است.

این دوره از برنامه های مصوب قطب های فکری و فرهنگی دفتر تبلیغات می باشد و در دو روز و طی 16 ساعت برگزار می شود و شرکت کنندگان در این دوره دانشجویان و طلاب دانش‌پژوه روانشناسی و مشاوره (مقطع ارشد و ترم پایانی کارشناسی) می باشند.

اولین روز این کارگاه در روز شنبه 18/12/97 برگزار شد و روز دوم نیز شنبه 25/12/97 برگزار خواهد شد.

علاقمندان برای شرکت در این دوره ها می توانند از طریق شماره تماس های 37835555 - 025 و 09112155667 اقدام به ثبت نام نمایند.