توسط بخش مشاوره و ورانشناسی مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:
نخستین روز دوره تخصصی تربیت مشاور با موضوع آسیب شناسی روانی با ارائه حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی عباسی از سوی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، در این دوره سرفصل های «ویژگی‌های کلیدی یک اختلال روانی»، «معرفی نظام تشخیصی DSM5 و تفاوت آن با DSM4»، «معرفی طبقه‌بندی اختلالات روانی بر اساس DSM5»، «معرفی اختلالات افسردگی»، «ضوابط و نشانگان افسردگی اساسی»، «ضوابط و نشانگان افسردگی پایدار»، «اختلال‌ بی‌نظمی خلقی ایذایی»، «گزارش مورد در یکی از اختلالات افسردگی»، «صورت‌بندی مشکل در کیس گزارش شده بر اساس فرم مصاحبه بالینی»، «معرفی اختلالات دوقطبی»، «نشانگان مانیا»، «ضوابط و نشانگان دوقطبی نوع 1 و 2»، «گزارش مورد در اختلال دوقطبی نوع 1»، «صورت‌بندی مشکل در کیس گزارش شده بر اساس فرم مصاحبه بالینی»، «معرفی اختلالات دوران رشد و کودکی»، «اختلال لکنت زبان»، «اختلال طیف اتیسم»، «اختلال بیش‌فعالی/نقص توجه»، «معرفی اختلالات اضطرابی»، «فوبیای خاص»، «اختلال‌ اضطراب اجتماعی»، «اختلال وحشتزدگی‌»، «گزارش مورد در یک اختلال اضطرابی»، «صورت‌بندی مشکل در کیس گزارش شده بر اساس فرم مصاحبه بالینی»، «معرفی اختلالات ایذایی، کنترل تکانه و سلوک»، «اختلال نافرمانی مقابله‌ای»، «اختلال انفجاری متناوب»، «اختلال سلوک‌ و تفاوت آن با ضداجتماعی»، «اختلال‌های وسواس-اجباری و مرتبط»، «اختلال وسواس-اجباری‌» و «اختلال‌ بدشکلی بدنی» از جمله مباحث ارائه شده در این دوره بوده است.

این دوره از برنامه های مصوب قطب های فکری و فرهنگی دفتر تبلیغات می باشد و در دو روز و طی 16 ساعت برگزار می شود و شرکت کنندگان در این دوره دانشجویان و طلاب دانش‌پژوه روانشناسی و مشاوره (مقطع ارشد و ترم پایانی کارشناسی) می باشند.

اولین روز این کارگاه در روز پنج شنبه 16/12/97 برگزار شد و روز دوم نیز در پنج شنبه 23/12/97 برگزار خواهد شد.

علاقمندان برای شرکت در این دوره ها می توانند از طریق شماره تماس های 37835555 - 025 و 09112155667 اقدام به ثبت نام نمایند.