با سلام و تشکر
آیا پاسخ دینی دقیقی به شبهه های فکری که در دنیا وجود دارد ، داده شده است ؟ مثل موضوع پیشگوییهای نستر آداموس در مورد پایان دنیا در سال 2012 ؟
- هر چند اینجانب اعتقاد راسخی دارم که اگر پایان دنیا قابل پیش بینی باشد ، حتما آفرینش جهان بی حکمت و بدون تدبیر بوده که با صفات خداوند متعال در تضاد است و بسیاری جوابهای قاطع دیگر ...
منتهی فقط خواستم بدانم آیا حرکتی در مقابل اینگونه شبهه افکنی ها از سوی پاسخگویان دینی صورت میگیرد که بازتاب گسترده جهانی داشته باشد.؟ و اگر نه چرا ؟
اگر حرکتهایی در مقابل اینگونه شبهات در بعد جهانی صورت گیرد ، به نظر میرسد درصد بسیاری از مردمان دنیا به حقانیت اسلام و دین محمد (ص) پی ببرند.
بسیار سپاسگزارم
با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
با سلام و عرض پوزش بابت تاخيري كه در ارسال پاسخ ايجاد شد
به طور كلي معمولا در برابر سوالات و ابهامات و شبهات پاسخ هاي دقيق و متقن ديني وجود دارد كه در صورت مراجعه به منابع معتبر و كارشناسان خبره مي توان بدان رسيد و مراكز معتبر ديني در سراسر دنيا به اين امر اشتغال دارند.
در خصوص پيش گويي هاي نوستر آداموس ابتدا بايد دانست كه در مورد شخصيت و پيشگويي هايي وي ده ها كتاب نوشته شده و فيلم هاي گوناگوني نيز ساخته شده است؛ از تحقيقات مختلف در خصوص شخصيت و آثار وي به دست مي آيد كه اظهارنظر در مورد او كار بسيار دشواري است زيرا همان طور كه برخي افراد او را يك پيشگوي واقعي مي دانند و آثار او را نمونه هاي واقعي از پيشگويي غير قابل انكار حوادث آينده قلمداد مي كنند، اما محققان و دانشمندان بزرگي هم به شدت با اين ديدگاه مخالف بوده، آن را به كلي رد مي كنند.
تحصيلات نوسترادام در علم طب و ستاره شناسي بود. نه تحصيلاتي در علوم غريبه داشته و نه خود مدعي پيشگويي بود، حتي در نامه هاي متعددي كه به فرزندش و ديگران نوشته، تاكيد مي كند كه خود را پيشگو نمي داند ؛ (1) در هر حال همه داوري ما در خصوص اين امر به متون موجود و آثار بازمانده از وي برمي گردد كه البته تحقيق و بررسي در مورد آن ها نيز داراي مشكلاتي است .
دليل امر آن است كه آنچه به عنوان پيشگويي هاي نوسترآدام اكنون وجود دارد، نسخه هاي ترجمه و تفسير شده اي است كه اعتماد چنداني نمي توان به آنها كرد؛ در واقع مشكل از آن جا آغاز مي شود كه نوستردام آثار خود را در قالب تقويم هاي نجومي و ابيات و اشعار مختلف و با ادبيات بسيار مبهم و با استفاده از لغات و واژگاني مختلف نوشته است، در نتيجه بعد از وي تلاش بسياري در خصوص تفسير و تحليل اين ابيات و اشعار به كار برده شد و همچنين در برگردان اين اشعار به زبان هايي مانند انگليسي نيز امانتداري لازم به خرج داده نشد.
انتقاد جدي منكران صحت پيشگويي هاي نوسترآدام اين است كه بر اساس شواهد و قرائن يقيني، بخشي از آثار وي كپي برداري كامل از آثار نويسندگان و پيشگويان قبلي است. (2) همچنين مترجمان را وادار كرده به نوعي اين اشعار مبهم را منطبق بر اتفاقات مشهور ترجمه و تفسير كنند.
البته برخي هم بر اين باورند كه برخي از حوادث و جنگ ها هم توسط كشورهاي سلطه گر و بر اساس اشعار وي رخ داده تا توجيهي براي اين جنايات باشد؛ در واقع كشتن برخي شخصيت هاي مشهور و تاثيرگذار به نوعي بر اساس فيلم نامه اي كه توسط نوسترآدام نوشته شده بود، انجام شد تا توده جامعه اين اتفاق را واقعه اي يقيني و غير قابل انكار تلقي كرده، از دست هاي پشت پرده انجام اين جنايات بزرگ تا حدي غافل شوند و آن را نوعي تقدير حتمي آسماني بدانند.
در عين حال بسياري هم بر اين باورند كه نوسترآدام بدون شك پيشگويي هايي از حوادث آينده داشته كه نمي توان آن ها را انكار كرد. بر اين اساس فيلم هاي مستندي مانند: "مردي كه آينده را ديد" و "نوسترآدام 2012" هم ساخته شده كه در سطح وسيع تبليغ و ترويج مي شود. در هر حال پيشگويي پايان دنيا چنان كه مي دانيد ابتدا از تقويم نجومي اقوام مايا برداشت شد و بعد به نوعي ادعا شد كه در آثار نوستر نيز اشاراتي به اين امر وجود دارد.
البته از منظر ديني مراكز متعدد ديني و عالمان ديني بارها اين امر را تذكر دادند كه اين ادعاها واقعيت ندارد و پايان دنيا در حقيقت مربوط به روز رستاخيز و شروع عالم آخرت است كه به تصريح قرآن كسي جز خداوند متعال زمان آن را نمي داند (3) اما در عين حال مشكل اينجاست كه ادعا مي شود آنچه در پيش گويي اين افراد بيان مي شود وقوع حوادث سخت و سهمگين بر زمينيان است نه پايان دنيا و آغاز جهان آخرت، در نتيجه اين دو مساله ربط كاملي به هم ندارند.
در هر حال ما بر اساس مستندات قطعي ديني مي دانيم كه قبل از وقوع قيامت حتما امام زمان(ع) ظهور كرده و حكومت ايشان در روي كره زمين مستقر خواهد شد؛ يعني سالها قبل از پايان اين جهان كه روز قيامت باشد، امام ظهور كرده و حكومت و نظام اسلامي تشكيل مي دهد و حداقل آن است كه اين فرايند چند سال طول مي كشد و اين از مسلمات دين اسلام است و به يقين هرگونه اخبار احتمالي مخالف اين دسته از روايات،خرافه و باطل است.
چنان كه در واقع هم معلوم شد كه ادعاي مضحك اين افراد و خرافه پرستان غربي نادرست از آب درآمد.
پي نوشت ها :
1. http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A2%D8%AF%...
2. همان.
3. اعراف(7)آيه 187.
موفق باشید.






