با سلام دختری هستم بیست و شش ساله و شدیدا علاقمند به ازدواج(بدلیل غریزه جنسی بسیار قوی)اما متاسفانه امکان آن فراهم نمیشود و گاها به خودارضائی رو میآورم،در واین مسئله تاثیر بدی بر اخلاق و رفتار من گذاشته،در چنین شرایطی که شخص شدیدا از این موضوع رنج میبرد آیا باز هم برای ازدواج موقت اذن پدر لازم است؟ اگر چنین است من چگونه به امیال جنسی خود(که غریزه ای خدادادی است) پاسخ دهم؟
و سوال دیگر اینکه خودارضائی چه حکمی دارد؟
با سلام و سپاس از ارتباط تان با مركز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
لطفا سوالات فقه و احکام شرعی خود را با ذکر مرجع تقلید به سامانه پیامکی مرکز با شماره 30009640 و نشانی اینترنتی http://30009640.ir/sms/ بدون نیاز به ثبت نام ارسال نمایید و یا با شماره تلفن 09640(بدون کد) تماس بگیرید.
اما سوالات غیر شرعی در زمینه های مشاوره، خانواده، اخلاق، قرآن، حديث، تاريخ، اديان، اعتقادي را به همین آدرس ارسال نمایید تا پاسخگوی شما باشیم.






