سلام. . .
ما قبول داریم که کارهای خدا بی حکمت نیست.
سوال من اینست که سینه ی مرد به چه کار او می آید؟!
درسته که خانم ها از اون برای شیردادن به نوزاد استفاده می کنن ولی برای مردها برایم سوال است که واقعا به چه کار می آید!.

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
چه بسا حكمت اين امر تنها زيبايي ظاهري اندام مرد باشد يا هر احتمال ديگر، اما از نظر فوائد بيولوژيكي دانشمندان تا كنون به فايده اي خاص در اين رابطه دست نيافته اند. لكن با توجه به اينكه علم بشر امري است كه به صورت تدريجي كامل مي شود و هنوز در مسير رشد و يافتن پاسخ براي مجهولاتي است كه نسبت به معلومات او بي نهايت زياد است، ممكن است در آينده نزديك يا دور به مواردي از فوائد آن پي ببرد. همانگونه كه در باره برخي از اعضاي ديگر بدن مانند آپانديست كه در گذشته چنين تصور مي شد كه بدون فايده است، به فوائدي دست پيدا كرده است.
موفق باشید.