با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
احساس نياز به جنس مخالف، در سنين شما مسئله اي طبيعي است و در همه پسرها وجود دارد،‌ اما مهم اين است كه تا زمان ازدواج، خودتان را حفظ كنيد و مواظب خودتان باشيد. از بين بردن شهوت به صورت كلي ممكن نيست و نمي توان به كلي از آن رها شد، بلكه بايد آن را كنترل كرد، و چون براي شما فعلا ارضاي غريزه جنسي ممكن نيست بايد كاري كنيد كه كمتر تحريك شويد.
در مورد نحوه كنترل غريزه جنسي به مطالب زير دقت كنيد:
كنترل اين غريزه به دو صورت ممكن است تحقق پذيرد:
1- كنترل منفي:
غالبا وقتي سخن از كنترل غريزه جنسي به ميان مي‏آيد، توجه اشخاص به سمت و سوي نوع منفي آن جلب مي‏شود و آن اين است كه كسي با وجود تحريكات مختلف و مواجهه با عوامل انگيزش اين غريزه، بخواهد با ميل تحريك شده‏اش مبارزه و مقابله كند و به سوي ارتكاب جرم نرود، چنين كاري گرچه قطعا بهتر از آلايش دامن و عمل به جرم است، ولي پيامدهاي سوء و مخرب آن بر كسي پوشيده نيست. اين كار هم به غايت دشوار است و هم زيانبار، و بدين جهت هرگاه شخصي به كنترل غريزه سفارش مي‏شود با چنين برداشتي از آن و تصور دشواري و زيانباري آن، از پذيرفتن چنين توصيه‏هايي سرباز مي‏زند.
2- كنترل مثبت:
غريزه جنسي اگر با ازدواج مهار نگردد، مطلوب‏ترين راه تسلط بر آن، كنترل مثبت است و آن پرهيز از صحنه‏ها و كارهايي است كه به تحريك اين غريزه مي‏انجامد.
اين نوع از كنترل، كه در حقيقت جنبه‏ي پيشگيري دارد ،هم راحت تر است و هم بي‏زيان است، زيرا در اين صورت همچون وسيله نقليه‏اي است با سرعت معمولي و قانوني كه در مواجهه با خطر، مهار آن زحمت چنداني ندارد و بي‏زيان است، زيرا با اين حال كنترل غريزه فشاري بر جسم و روان تحميل نمي‏كند تا به آن صدمه‏اي وارد شود.
برخلاف ماشيني كه با سرعتي بسيار فراتر از حد شناخته شده و بايسته خود سير مي‏كند كه چه بسا به كلي اختيار آن از دست صاحبش بيرون رفته و مصيبت‏هايي به بار آورد و كنترل آن هم در صورت تحقق، صدها زيان و رنج و زحمت و اضطراب براي وسيله و صاحب آن به همراه دارد.
اكنون راه هاي كنترل مثبت را به اختصار برمي‏شمريم:
۱- خود را به ورزش و كار و فعاليت هاي زياد سرگرم كنيد، ورزش و كار در كاهش طغيان غريزه ي جنسي اثر فوق العاده سودمندي دارد.
۲- سعي كنيد كه وارد فضاهايي مثل كارهاي هنري ، ورزش هاي اجتماعي و ... شويد. وقت خود را به گونه اي پر كنيد كه كمتر موقعيت براي اين چيزها پيدا كنيد.
3- از ديدن فيلم ها ، عكس ها ، بدن هاي عريان مردان و زنان و خلاصه از ديدن مناظر شهوت انگيز جدا خودداري فرماييد. در روايت آمده است : «از نگاه به نامحرم بپرهيزيد، زيرا نگاه در قلب تخم شهوت مي افشاند !» اين نكته بسيار مهمي است كه اگر خودتان را در معرض ديدن تصاوير مستهجن از طريق اينترنت و ماهواره و چيزهاي ديگر قرار دهيد به مشكل برخورد مي كند و فكر و ذهنتان درگير جنس مخالف مي شود. از صحبت كردن غير ضروري با نامحرم( دختران فاميل و كوچه و خيابان و...) به شدت بپرهيزيد. صحبت كردن شهواني با دخترهاي نامحرم و احيانا شوخي كردن با آنها شما را تحريك مي كند و در مقابل غريزه جنسي عاجز خواهيد شد. هم چنين بايد از صحبت هايي كه جنبه جنسي دارند خودداري كنيد. يعني اگر با كسي ولو هم جنس خودتان، از اين جور صحبت ها و تعريف كردن ها داشته باشيد، باز هم تحريك خواهيد شد و نمي توانيد خودتان را كنترل كنيد. همين مطلب در مورد كتاب ها و نوشته هاي جنسي هم هست.
۴- از حضور در مكان هايي كه باعث تحريك شما ميشود تا حد امكان خودداري كنيد ودر صورت حضور در اين مكان ها، نگاه خود را كنترل نماييد.
5- از خوردن موادغذايي كه گرم و محرك است مانند : خرما، پياز، فلفل ، تخم مرغ ، گوشت قرمز، غذاهاي پرچرب حتي المقدور اجتناب و به ميزان ضرورت اكتفا كنيد..
6- انجام واجبات ديني و حضور در جمع هاي مذهبي كمك زيادي در سالم ماندن شما دارد و اراده و ايمان شما را قوي مي كند و به شما نيرو مي دهد. اگر بتوانيد نمازهايتان را در مسجد بخوانيد و در جمع هاي مذهبي حضور داشته باشيد تاثير بسيار زيادي را در خود احساس خواهيد كرد.

موفق باشید.