همسرم به من شک دارد و با بداخلاقی و برخورد بد با من حرف میزند و می گوید تو با کسی رابطه داری در حالی که اینطوری نیست و نمی توانم به او ثابت کنم و جر و بحث می کند لطفا منرا راهنمایی کنید با تشکر.

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
پرسشگر گرامي با توجه به اينكه گزارشتان از مشكل جامع نيست ما نمي توانيم به بررسي دقيق آن بپردازيم، آيا همسرتان از آغاز زندگي زناشويي اينگونه بوده و يا بعدا اينگونه شده؟ اگر بعدا اينطور شده اند چه حادثه و ماجرايي باعث شده كه ايشان اينگونه شوند؟ در چه موقعيت هايي اين مشكل شدت و در چه موقعيتهايي تخفيف پيدا مي كند؟ آيا ايشان در امور ديگر زندگي نيز آدم بدگماني هستند؟ آيا در برخورد با ساير افراد نيز با بدگماني برخورد مي كنند؟ ادعاي اصلي ايشان چيست؟ آيا در خانواده اصلي ايشان افراد ديگري با اين ويژگي يافت مي شوند؟ يافتن پاسخ پرسشهايي از اين قبيل از گزارش شما مي توانست ما را در تشخيص مشكل ياري بسيار دهد اما بهر حال تكنيكي كه در موارد بي اعتمادي همسران بكار گرفته مي شود اعتماد سازي برنامه ريزي شده است، بعنوان مثال اگر زن به شوهرش شك داشته باشد روش اجراي تكنيك فوق اينست كه زن و شوهر جلسه ي گفتگويي كه تشكيل مي دهند و موضوع را مورد بررسي قرار مي دهند و زن علت شك خود به شوهر را مي گويد و زمانهايي را كه شك او به شوهرش برانگيخته مي شود را برمي شمارد. مثلا مي گويد تو وقتي به نام اداره از خانه خارج مي شوي من با خود مي گويم كه شايد به جاي اداره به جاي ديگري رفته اي، وقتي زن اين را گفت مشخص مي شود يكي از مواقع شك او زمان هايي است كه شوهر در اداره است بنابراين قرار مي شود كه زن در روز چند مرتبه و ساعتهاي نا مشخص به اداره زنگ بزند و يا بطور اعلام ناشده به اداره برود تا ببيند شوهر او در اداره است يا نه، و به همين ترتيب بايد ساير موارد مشخص شود و اقدام به شك زدايي در آنها بگردد. و يا مثلا موبايل را بصورت دوره اي و غير معين چك نمايد.
البته اگر بتوانيد در اين مورد با يك مشاور خانواده درمانگر مراجعه نماييد و تكاليف را با همراهي همسرتان زير نظر وي انجام دهيد به مراتب بهتر خواهد بود، اگر در تهران زندگي مي كنيد مي توانيد در اين رابطه با دكتر يونسي كه داراي تجارب بسياري در اينگونه موارد است مشورت نماييد.شماره دكتر يونسي02144015879 و 02144030585

موفق باشید.