لطفا سریع پاسخ دهید

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
اين مركز وظيفه دارد كه به سوالات و شبهات ديني پاسخ دهد . پاسخ دادن به سوالات مسابقه اي در شرح وظايف اين مركز نمي باشد. از شما تقاضا داريم كه اگر سوال يا شبهه ديني برايتان مطرح شده، آن را به اين مركز ارسال نماييد تا به سوالتان پاسخ دهيم.
مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني آمادة پاسخگويي به پرسش هاي شما در زمينه مشاوره، خانواده، اخلاق، قرآن، حديث، تاريخ، اديان، اعتقادي است.
موفق و موید باشید