سلام
من یک راه کار دارم برای ترک خود ارضایی خودم اینطوری ترکش کردم وقتی میخواید خود ارضایی انجام بدین فقط به مرگ فکر کنید به اینکه اگه یه روزی بمیرید با چه رویی باخدا روبه رو میشید اگه یکم به مرگ و داخل قبر و تاریکی اونجا و عذابش فکر کنید مطمئننا دیگه این کار و انجام نمیدین نه این کارو و نه هیچ گناه دیگه در ضمن یه سری ام به قبرستون بزنید و حتما داخل قبر ها رو نگاه کنید....!!
خیلی موثره...
با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
دوست گرامي؛ بسيار خرسنديم كه ما را از نظرات بسيار ارزنده خود بهره مند مي سازيد. بله همانطور كه فرموديد اين راهكار يكي از بهترين راهكارهاي پيشنهادي اديان مختلف براي جلوگيري از گناهان است. اما بايد توجه داشت كه اين راهكار، تنها راهكار نبوده و در كنار آن توصيه هاي ديگري وجود دارد كه نقش كامل كننده را بازي مي كنند.
شهوات و غرايز انسان، از جمله غريزه جنسي، به خوبي كنترل پذير است. مقصود از كنترل در اينجا نه سركوب آن، بلكه استفاده صحيح و بهنجار و جلوگيري از لجام گسيختگي است. برخي از امور موثر در كنترل شهوت عبارتند از:
1. وجود گرايش هاي متعالي؛ اين گونه گرايش ها (مانند فطرت) از درون با نابهنجاري و زياده خواهي غريزه جنسي، به مبارزه برخاسته و در صورتي كه به خوبي تقويت شوند، از عهده كنترل و جهت دهي به غريزه جنسي برخواهند آمد.
2. عقل و خرد؛ دانش و خرد راهنماي باطني و پيامبر دروني انسان است و در جهت دهي صحيح به غرايز، رفتارها و ايجاد تعادل در به كارگيري قواي نفس، نقش موثري دارد.
3. هدايت هاي پيامبران؛ تعاليم انبياي الهي، بهترين و مطمئن ترين روش استفاده از غرايز و بايدها و نبايدهاي مربوط به آن است و ايجاد كننده انگيزه قوي و نيرومند نسبت به كار بست آن تعاليم و رويارويي با هواهاي نفساني در انسان است. از طرف ديگر ساير تعاليم پيامبران (مانند عبادات، توصيه هايي مانند توجه به مرگ و ...) نقش موثري در تقويت بعد معنوي و اراده انسان دارد و بدين سان مبارزه با سركشي هاي نفس اماره را آسان تر مي سازد.
4. قدرت اراده؛ اختيار انسان از بزرگ ترين موهبت هاي الهي است. و نقش بسيار نيرومندي در رهبري كنش هاي آدمي دارد. اراده به خوبي قابل تقويت و نيرومند سازي است و با تقويت آن دشوارترين كارها سهل و آسان مي شود.
از طرفي يك جوان درعين نيرومندي در غرايز، از اراده و توان مقاومت بسيار بالايي برخوردار است و طهارت نفس و گرايش هاي عميق معنوي در او، بسيار بالا است. بنابراين جوانان از زمينه ها و تواني بسيار بالا جهت كنترل غرايز بهره مند مي باشند.
5. امداد الهي؛ خداوند همواره دستگير و مددكار كساني است كه با جديت، خواستار پاك زيستن و دوري از گناه هستند (و كساني كه در راه ما كوشيده اند، به يقين راه هاي خود را به آنان مي نمايانيم و در حقيقت خدا با نيكوكاران است؛ سوره عنكبوت، آيه 69)
قرآن مجيد يكي از علل نجات يوسف از گناه را امداد و عنايت الهي دانسته است. البته اين گونه عنايت ها اختصاص به يوسف (ع) ندارد؛ بلكه هركس به هر اندازه كه در دوري از گناه جديت داشته و از خداوند در اين زمينه استعانت جويد، مورد عنايت او قرار خواهد گرفت. فلسفه اعانت الهي درباره يوسف (ع) نيز به عبوديت مخلصانه او بود.
موفق و موید باشید






