با سلام:
ببخشید در مورد ماجرای حذف طواف نساء توسط عمر میخواستم داستان او رو بدونم گویا ابوبکر به او پیشنهاده میده یا برعکس......لطفا سندش رو هم بگذارید..در یک انجمن مطرح کردیم و نیاز شدید به این مطلب با سندش دارم...ممنون

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

يكي از فروعات فقه اسلامي در بحث حج، كه موضع اختلاف بين اهل سنت و تشيع مي باشد، مسئله «طواف نساء» است. اهل سنت نه تنها آن را واجب نمي دانند بلكه اصلاً منكر آن هستند و در كتب فقهي نامي و ذكري از اين مسئله ديده نمي شود. در مقابل، تشيع طواف نساء را در تمام اقسام حج و عمره مفرده واجب مي­دانند. البته جزء اركان حج نيست يعني ترك آن چه عمداً و چه سهواً مخلّ به صحت حج نيست؛ اما ذمه شخص به آن مشغول است و تا آن عمل را انجام ندهد، اگر مرد باشد، زن بر او حلال نمي­شود و با لعكس.
دليل اهل سنت بر اين امر تنها يك يا دو روايت است كه از عايشه و ابن عمر نقل شده ، مبني بر اينكه پيامبر اكرم(ص) در حجة الوداع دوبار طواف انجام دادند.
از طرفي شيعه نيز به استناد روايات متعددي كه از ائمه اطهار (ع) به آنها رسيده معتقدند كه در حج قران و افراد دو طواف وجود دارد. لذا اين دو روايت، مؤيدي بر نظر شيعه محسوب مي شود. درمقابل اين دو روايت اهل سنت، ادله تشيع بر وجوب طواف نساء اجماع، احتياط و روايات صحيحه متكثره از ائمه معصومين (ع) است. و مطلبي كه ذكر كرد ه ايد در منابع معتبر يافت نشد.
جهت اطلاع بيشتر به كتاب همگام با پيامبر در حج الوداع، نوشته حسين واثقي، مراجعه نمايند.
برگرفته از : http://intjz.net/maqalat/sh-tavaf.htm
موفق و موید باشید