بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت شما کارشناسان محترم
متاسفانه بعد از اینکه از دانشگاه ازاد درمقطع لیسانس کامپیوتر فارغ التحصیل شدم تازه متوجه شدم که به این رشته وکارهای عملی
کامپیوتر بی علاقه هستم.اما به شدت علاقمند به مطالعه وتحقیق در زمینه های مذهبی وتاریخی وحکمت وفلسفه وادبیات هستم.با توجه
به این علایق در چه زمینه هاوچه مکانهایی می توانم مشغول به کار شوم.اما مثلا در مورد نویسندگی کتاب همانطور که می دانید
اصلا توجیه اقتصادی ندارد و مردم با کتاب بیگانه هستند.با تشکر.

قبل از پرداختن به اصل پاسخ به یک نکته مهم اشاره می کنیم و آن این که:
موفقیت در هر کاری از امور زندگی و از جمله تحصیل مرهون چند امر است. از جمله: علاقه، شناخت هدف، برنامه ریزی درست و سنجیده، همت و تلاش و پشتکار، داشتن اراده قوی، اعتماد به نفس، توکل، تقوا و اخلاص. برای رسیدن به موفقیت لازم است این موارد رعایت شود.
با توجه به این نکته می گوییم:
انسان ها مانند پنج انگشت دست با یکدیگر متفاوتند و هر یک دارای استعدادی مخصوص به خود. مهم این است که هر کس استعدادها و توانایی خود را بشناسد. در راه بهره وری آن تلاش کند. بهتر بود قبل ازشروع تحصیل در دانشگاه با مشورت و با توجه به علاقه خود، رشته ای را انتخاب می کردید تا بتوانید امروز با توجه به مدرک تحصیلیتان، آینده شغلی موفقی داشته باشید. متاسفانه ما با مراکزی که در زمینه های مذکور فعالیت می کنند ارتباطی نداریم و تنها به سوالات دینی کاربران پاسخ می دهیم اما در یک نگاه کلی می توانید با مراکزی که در حوزه های مذهبی و تاریخی و .... فعالیت می کنند ارتباط برقرار کرده و از ایشان راهنمایی بگیرید. چه بسا خود این مراکز از طریق اینترنت با شما ارتباط برقرار کنند و از مقالات شما در سایت ها و مجله های خویش بهرمند شوند.
موفق باشید.