سلام ایا وقتی بدن ما بر اثر خروج منی ( چه استمنا و چه نزدیکی ) خارج میشوند(بطور عمدی نه جنب) بدن ما نجس میشود. ایا در صورت پوشیدن لباس لباس هم نجس میشود ؟ یا دست زدن به لیوان دستگیره دست انها هم نجس میشوند ؟ اگر با لباسی که بعد از نزذیکی بدون غسل بتن میکنیم و بعد از غسل میشود بدون اب کشی با انها نماز بخانیم؟

با سلام و تشکر از ارتباط¬تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

فردی که جنب است و هنوز غسل جنابت انجام نداده، بدنش نجس نیست .فقط اگر جایی از بدنش آلوده به منی باشد، نجس است. حال اگر جایی که به منی آلوده بود، آب کشیده باشد، آن جا هم نجس نخواهد بود. بنابراین اگر لباس بپوشد، یا دست به دستگیره بزند، و .... لباس و ... نجس نمی شوند.(1)
پی نوشت:
1. امام خمینی، توضیح المسایل، م 125.

جهت تسهیل و تسریع در امر پاسخگوئی از این پس، پرسشهای فقهی و احکام شرعی را تنها از طریق سامانه پاسخگوئی پیامکی به شماره 30009640 ، نشانی اینترنتی http://www.30009640.ir/sms و یا تلفن 09640 مطرح نمایید.