با سلام . دختری هستم 22 ساله . در شرایط تحصیلی و کاری خاصی به سر می برم که نیاز شدید به ازدواج دارم چرا که می دانم توان کنترل خود را بیش از این ندارم . و نمی خواهم به گناه آلوده شوم . تنها یک خواستگار دارم که پسری است 23 ساله که مسلمان است و شیعه . در آمد کمی دارد ولی کاملا مناسب برای ازدواج می باشد . همین قضیه برای خواهر بزرگترم پیش امد و پدرم به دلیل اینکه می گفتند هنوز زود است مخالفت کردند . حال اینکه خواهرم 2 سال از من بزرگتر است . مطمئن هستم پدرم با ازدواجم فقط به دلیل سن فعلا مخالفت می کنند . آیا می توانم برای جلوگیری از آلوده شدن به گناه خودم را به عقد خواستگارم در بیاورم ؟ چگونه ؟ لطفا راهنمایی کنید .

با سلام و شادباش فرا رسيدن سال نو و تشکر از ارتباط¬تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

با سلام و عرض شادباش فرا رسيدن سال نو و سپاس از ارتباطتان با مرکز ملی پاسخگویی
با توجه به ضرورت انتخاب مرجع تقليد در عمل به تكاليف شرعي و همچنين وجود اختلاف نظر مراجع عظام تقليد در برخي مسائل، لطفا پس از تعيين مرجع تقليد، سوال خود را مجددا ارسال نماييد تا مطابق نظرمرجع شما پاسخ داده شود.

جهت تسهیل و تسریع در امر پاسخگوئی از این پس، پرسشهای فقهی و احکام شرعی را تنها از طریق سامانه پاسخگوئی پیامکی به شماره 30009640 ، نشانی اینترنتی http://www.30009640.ir/sms و یا تلفن 09640 مطرح نمایید.