سلام.من اسمم سیناست.متولد 18 مهر 72 هستم و فعلا دانش آموزم.
سوال من:
غده پروستات من به علت التهاب و یه سری از دلایل دیگه باعث شده که( البته با عرض معذرت) ادرار من به مشکل بوخوره.یعنی قطراتی از ادرار من به طور غیر ارادی از بدنم خارج میشه.من به دکتر ارولوژی هم مراجعه کردم و دوره درمان و کامل کردم.اما آخرین ازمایشی که از من گرفت،گفت که این مشکل تو یه نوع اسپاسم عصبیه.یعنی باید به دکتر روانپزشک مراجعه کنم.اما در حال حاضر چون کنکور دارم این کار و نمی کنم.چون ممکنه که قرص ها اثر منفی بذاره و نتونم خوب درس بخونم.
یکی از واجبات نماز ، پاک بودن انسان ها از هر گونه نجسیه.من چه جوری نماز بخونم؟تورو خدا کمکم کنید.می خوام نماز بخونم اما نمیشه.
یه سوال دیگه:
من وقتی غسل می کنم خیلی وسواس به خرج می دم و هزار بار خودم و می شویم تا مبادا که ذره ای از بدنم خشک بمونه.چه جوری مطمئن شم که درست غسل کردم.
با تشکر فراوان

برای جلوگیری از نشت ادرار به لباس و بدن، وسیله مانند کیسه، پنبه و یا پارچه در محل نشت ادرار بگذارید تا نجاست ادرار به لباس و بدن سرایت نکند،
اگر از اوّل وقت نماز تا آخر آن به مقدار وضو گرفتن و نماز خواندن مهلت پيدا مى‏كنید که در آن وقت ادرار خارج نمی شود، بايد نماز را در وقت مهلت بخوانید. در همان وقت، محل خروج ادرار و کیسه ای را که برای جلو گیری از نشت ادرار می گذارید،تطهیر کنید و وضو بگیرید و سریع مشغول نماز شوید. اگر به مقدار واجبات نماز وقت و مهلت پیدا می کنید، بايد به واجبات نماز قناعت كنید. اذان و اقامه و قنوت را اگر مهلت نمى‏دهد، ترك كنید.
اگر به مقدار وضو و نماز مهلت پيدا نمى‏كنید، وضو بگیرید و مشغول نماز شوید. اگر در بین نماز ادرار خارج شود، در صورتی که برای شما ممکن باشد ظرف آب پهلوی خود بگذارید و بدون آنکه از حال نماز بودن خارج شوید وضو بگیرید و به نماز ادامه دهد. اما اگر وضو گرفتن در بین نماز ممکن نباشد یا سخت باشد، با همان یک وضو نماز را تا آخر بخوانید. قطرات ادراری که در وسط نماز خارج می شود اشکال ندارد. بهتر است برای نماز بعدی دوباره وضو بگیرید و اگر نماز ظهر و عصر یا مغرب و عشا باشد و با هم بخوانید در صورتی که در بین دو نماز ادرار خارج نشود می توانید هر دو نماز را بایک وضو بخوانید و قطرات ادرار اگر در بین نماز بی اختیار خارج شود اشکال ندارد. ولی احتیاط آن است که پیش از هر نماز مخرج بول را اگر بول خارج شود آب بکشید.(1)
2- در مورد غسل: وظیفه شما آن است که مثل دیگران به صورت متعارف غسل، آب ماده سیال است و زود به همه جا می رسد مخصوصا اگر زیر دوش حمام باشد آب سریع به همه جا ی بدن جاری می شود.
برای افراد مثل شما؛ واجب نيست يقين به طهارت و غسل و مانند آن پيدا كنيد، آنچه بر شما به عنوان يك وظيفه شرعى لازم است اين كه به مقدار ساير مردم آب بريزيد و به همان قناعت كنيد هر چند شك در غسل و طهارت داشته باشيد غسل شما صحیح است و به شک و وسواس خود توجه نکنید.(2)
پی نوشت:
1. آیت الله مکارم شیرازی، توضیح المسائل، مسأله328-330 و 334.
2. استفتائات جديد؛ ج، سؤال 82.