سلام
اگه میشه معنی و طریقه خوندن این صلوات رو بگید چون ما که هر چی خوندیم نفهمیدیم روزانه چطوری باید خونده بشه منظورم قسمت مغرب و عشائ و ختم است یعنی کلا چند بار و هر روز باید خونده بشه البته اگه معنیش هم رو میتونید بگید ممنون میشم

این صلوات از اسرار می‌باشد که اگر برای آخرت بخواند معنویات به دست می‌آورد و مشهور است اگر برای دنیا بخواند گنج پیدا خواهد کرد. ده مرتبه صبح، ده مرتبه عصر، نزدیک مغرب و عشا بخواند و برای ختم ۹۹ مرتبه لازم است.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدَنا وَ حَبیبِنا وَ شَفیعِنا مُحَمَّدٍ حاءِ الرَّحْمَه وَ میمی الْمُلک وَ دالِ الدَّوامِ اَسَّیَّد الْکامِلِ الْفاتِحِ الْخاتِمِ کُلَّما ذَکَرَکَ وَ ذَکَرَهُ الذّاکِروُنَ وَ کُلَّما سَهی وَ غَفَلَ عَنْ ذِکْرِکَ وَ ذِکْرِهِ الْغافِلُونَ صَلَواهً دائِمَهً بِدَوامِکَ باقِیّهً بِبَقائِکَ لامُنْتَهی لَها دُونَ ذلِکَ وَ عَلی الِهِ وَ اَصْحابِه کَذلِکَ اَنَّکَ عَلی کُلِ شَیٍْ قَدیر وَ بِالاِجابَهِ جَدیر.

در منابع معتبر روایی دعای مذکور را نیافتیم و ممکن است جزء ختوم و اذکار مجربی باشد که در کتب غیر روایی از غیر معصومین (علیهم السلام) نقل شده باشد لذا درباره نحوه خواندن آن و آثاری که ممکن است بر خواندن و ختم آن مترتب باشد نمی توانیم اظهار نظر کنیم.
محتوا و معنای دعای مذکور این است که :« پروردگارا بر آقا و حبیب و شفیع ما محمد (ص)درود بفرست. همان محمدی که حاء آن دلالت بر رحمت و میم آن دلالت بر ملک و دال آن دلالت بر دوام دارد آقایی که کامل و فاتح و خاتم پیامبران است؛ هرگاه ذگر گویان، تو و پیامبرت را یاد می کنند و هر گاه که غافلان از ذکر تو و رسول تو غافلند؛ درودی که همچون دوام تو دائم است و همچون بقای تو باقی، درودی بی پایان بر او و بر اهل بیت و اصحاب او؛ همانا تو بر هر چیز قادری و بر اجابت شایسته و سزاواری.