با سلام و خست نباشید
من 2 سال هست که اینترنت از شرکت میگیرم ولی بعضی اوقات که این بار دوم است به صورت کاملاً اتفاقی هرچقدر دانلود میکنم از حجم کم نمی شه . ولی اگه ارتباط قطع بشه به احتمال زیاد درست میشه
حالا من میخواهم نزارم ارتباط قطع ( مودم خاموش بشه ) و همینطوری از اینترنت استفاده کنم
چون من که کار نکردم خودشون به من دادن یا اشتباهی کردن ولی هیچوقت یک اشتباده چند بار تکرار نمیشه .
سر همین میخواستم بدونم استفاده از اینترنت که من تقصیری داشتم درون و نه کاری کردم که نامحود بشه شاید چند روز دیگه درست بشه اشکال شرعی داره ؟
ممنون خدانگهدار
با سلام و سپاس از ارتباطتان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی و مذهبی
در صورتی که با اجازه خود شرکت از اینترنت استفاده می کنید و شرکت اجازه نامحدود به شما داده باشد، استفاده از اینترنت شرکت به صورت نامحدود در اموری که مشروع باشد، برای شما اشکال ندارد.
اما اگر شرکت فقط استفاده محدود را به شما اجازه داده باشد، و دانلود کردن نرم افزارها را در امورات شخصی اجازه نداده باشد نمی توانید دانلود کنید.
بنابراین اگر در محدود شدن و یا قطع اینترنت شرکت شما مقصر نباشید و به مقداری که به شما اجازه داده استفاده کرده باشید استفاده از اینترنت شرکت برای شما اشکال ندارد و ضامن محدود شدن اینترنت شرکت نمی باشید.
اما بیش از مقداری که اجازه داده است اگر استفاده شخصی کنید جایز نیست و باید رضایت شرکت را بگیرید(1)
پی نوشت:
1. سؤال تلفنی (7840001-0251) از دفتر آیت الله مکارم شیرازی.






