سلام
من بادیدن بی حجابی در کشورم خیلی ناراحت میشم نه فقط بخاطر اینکه تحریک می شوم بلکه بخاطر اینکه نمی تونم قبول کنم در کشور اسلامی من این اتفاقات که برخلاف اعتقادات من هست بیافته و بدتر از اون هیچ مسئولی هم برخورد نمی کند
مشکل من اینه که با دیدن اینها فکرم مشغول میشه و غصه میخورم که چرا اینطور است دلم خون میشه وقتی این بی حجابی ها رو می بینم و نتونم کاری بکنم نمی دونم چکار کنم تا از این فکرها خلاص بشم

5ماه دیگه هم کنکور کارشناسی ناپیوسته دارم و این فکرها هم خیلی من رو بیمار میکنه و مطمئن هستم اگه از این فکر ها خلاص نشم افت تحصیلی خواهم داشت
ضمنا در کلاس من هم یک خانم بی حجاب هست که وقتی استاد درس میده با اینکه بهش نگاه نمی کنم ولی همش فکرم سمت اون هست از ترس گناه هم یکبار بهش نگاه نکردم
نمی دونم متوجه سوالم شدید یا نه کمکم کنید تا از این فکرها راحت بشم
با اینکه آدم مذهبی هستم و می دونم آخرالزمان هست ولی باز هم
غصه ی دین و کشورم رو میخورم
خسته شدم کمکم کنید

با عرض سلام و سپاس از اینکه مرکز ما را برای پاسخ و راهنمایی برگزیده اید؛ برادر گرامی ما نیز همانند شما از وضع موجود حجاب در محیطهای آموزشی در رنج و عذاب هستیم و متاسفانه وضع کنونی حجاب این محیط ها را به جای اینکه محلی برای شکوفایی علم و دانش فناوری باشد به سوی جولانگاه شیطان تبدیل کرده است، من به عنوان کسی که به عنوان مشاور به برخی این محیط­ها تردد دارم با چشم خود دیده ام که بسیاری از دختران و پسرانی که با امید پیشرفت خود و کشور خود با هزار امید و آرزو به این محیط ها وارد شده اند، هم اکنون به مشکلات روحی و روانی بسیار مبتلا شده اند، دخترانی که طعمه ی پسران شیاد شده اند و هم اکنون حتی با مصرف قرصهای اعصاب و روان نیز نمی توانند به زندگی عادی خویش بازگردند، پسران ساده دلی که گول دختران شیطان صفت را خورد ه اند و اکنون با وابستگی شدیدی که به آنها پیدا کرده اند مشروط شده اند و بلاتکلیف و سر در گریبان مانده اند! ما بارها و بارها پیشنهاد تفکیک جنسیتی این محیط ها را داد ه ایم اما برخی بخاطر ژست روشنفکر نمایانه با آن مخالفت کرده اند.
دوست گرامی بالاخره فعلا گریزی از این شرایط نیست، اما بهرحال انسان مختار آفریده شده است و ما می توانیم با تدابیری لااقل از افتادن خودمان در دام اینگونه وابستگی ها پیشگیری نماییم، در مرتبه اول اگر شما می توانید با تعدیل خواسته ها و انتظارات و نیز تببین نیازتان به ازدواج برای خانواهی خود ازدواج نمایید حتما به این کار اقدام نمایید و ایمان خود را با ازدواج نجات دهید و اگر ازدواج دائم واقعا برایتان امکان ندارد بنا به فرموده قرآن کریم شکیبایی و تقوا پیشه نمایید تا خداوند به پاس این شکیبایی و تقوا پیشگی شما راهی را پیش پای شما قرار دهد و از دریای کرم خویش شما را متمکن گرداند. بیاد داشته باشید که صبر در برابر شهوت یکی از امتحانات بزرگ الهی است که اگر در آن پیروز شوید مورد لطف و عنایت خاص خداوند قرار خواهید گرفت. من در زیر راهکارهایی برای کنترل فکر و نیز راهکارهایی برای پیشگیری از تحریک جنسی به شما ارایه می دهم که می توانید با استفاده از آنها تا حد زیادی به کنترل فکر و ذهن و غریزه جنسی خود فایق آیید.
1-اولین راهکار پیشنهادی ما در این باره کنترل این افکار با استفاده از تکنیک تنش زدایی و یا ریلکسیشن است، با توجه به اینکه مقدمه تحریک جنسی اضطراب است، شما می توانید با یادگرفتن مهارت فوق از آن در تمام موقعیت های تنش زای زندگی از جمله در این مورد استفاده کنید، برای آموزش این مهارت کاربردی می توانید به یکی از مراکز مشاوره در دانشگاه‌تان مراجعه نمایید و در چند جلسه آنرا یاد بگیرید.
2- دومین راهکار در خصوص مشکلتان استفاده از تکنیک انحراف فکر است، این تکنیک به این صورت انجام می پذیرد که یک کش دور مچ خود بیندازید و وقتی چنین فکری به ذهنتان آمد این کش را گرفته و رها کنید و سپس یک عدد پیچیده مثل 958354را در ذهن خود مجسم کنید و هفت تا هفت تا از آن کم کنید تا به کوچکترین عدد غیر قابل تقسیم برسید. مکانیزم این تکنیک اینگونه است که چون ذهن نمی تواند در عین حال به دو جا توجه کند شما با توجه دادن او به موضوع مورد تمرکز آنرا از توجه به امور دیگر باز می دارید، ممارست بر این تمرین تدریجا شما را در کنترل ذهن و فکرتان یاری می دهد.
3- پیشنهاد دیگر ما استفاده از تکنیک تاخیر فکر است یعنی شما برای آمدن اینگونه فکرها بذهنتان وقتی تعیین کنید و وقتی این افکار خواستند به ذهنتان وارد شودند به آنها بگویید که بروند و در فلان ساعتی که به آنها اختصاص داده اید بیایند و تدریجا با گذشت ایام این ساعات را محدود تر کنید. فلسفه ی این تکنیک بر اینست که شما سازنده ی افکارتان هستید و بنابراین ارباب و صاحب اختیار انها محسوب می شوید و در واقع آنها نوکر شما هستند و شما صاحب اختیار آنها می باشید ولی در برخی موارد آنها تبدیل به ارباب می شوند و جای شما را می گیرند و شما به نوکری آنها در می آیید و آنها براحتی به شما امر و نهی می کنند که این امری بسایر منفی و مشمئز کننده و بدور از عزت و غیرت انسانی است! و لذا ما با این تکنیک می خواهیم شما را به جایگاه اصلی خویش برگرانیم و دوباره شما را اختیار دار و رییس افکارتان کنیم تا آنها طبق اراده و میل شما و با اجازه ی شما بیایند و بروند نه اینکه هر وقت دلشان خواست بیایند و هر وقت دلشان خواست بروند. هدف اصلی ما آموزش مدیریت افکار تان به شما است. تا با قاطعیت تمام به مدیریت آنها بپردازید.
4- پیشهناد دیگر ما در این خصوص استفاده از تکنیک توقف فکر است یعنی وقتی شما قدرت کافی در کنترل و مدیریت افکار خود پیدا کردید می توانید براحتی دستور توقف به آنها بدهید و با ضرب مهر ورود ممنوع بر روی آنها، برای همیشه آنها را از ورود به ذهنتان محروم سازید. این تکنیک به این صورت اجرا می شود که وقتی این فکر بذهنتان آمد با نهیب به خود بگویید «دیگر بس است» و سپس نفس خود را در هر حالی که هست، حبس کنید تا زمانی که احساس ناخوشایند خفه شدن به شما دست دهد و سپس نفس خود را ازاد کنید، تکرار این تکنیک در طول زمان باعث می شود که ذهن شما حالت بد خفه شدن را همراه با این افکار تداعی نماید، لذا مغز شما دستور می دهد که فرآیند باز خوانی این افکار در ذهنتان قطع گردد.
و اما راهکارهایی برای پیشگیری از تحریک جنسی:
1- توجه به ارزش و اهمیت انسان: اگر شما به ارزش و منزلت خود پی ببرید و بدانید که خدا برای چه هدفی شما را آفریده و شما دارای چه مقامی هستی، بسوی این افکار رغبت پیدا نمی کنید.
6- شناسایی زمان تحریک: وقتی که شما بفهمید ذهنتان چه موقع به سراغ این افکار میرود، میتوانید حتی المقدور با برنامه ریزی قبلی جلوی آنها را سد نمایید.
7- تنظيم برنامه خواب: خواب و استراحت كافى و نظام مند علاوه بر جهات درمانى اش، داراى ابعاد پيش گيرانه اى نيز هست و در سلامت انسان نقش مهمى ايفا مى كند. نظام مند بودن خواب تأثير خوبى در پيش گيرى از انحرافات دارد. اگر بتوانید ترتيبى انخاذ نمایید كه اوايل شب به رخت خواب بروید و صبح زود از جاى خود بلند شوید، بسيار مفيد است; بخصوص اگر پس از خستگى و تلاش روزانه به رخت خواب بروید. طبيعى است كه اگر شما با خستگى به رخت خواب نروید، به ناچار مدت زمانى را در بستر بيدار خواهید ماند تا به تدريج، به خواب روید و چون افكار و انديشه هاى شهوانى و تحريك آميز معمولا در اين مواقع به سراغشما مى آيند، نوعى تنظيم خواب و استراحت منظّم براى شما، ضرورت دارد. بدين روى، بهتر است شما در ميانه روز و يا بعد از ظهرها، حتى المقدور نخوابید تا در اثر تلاش ها و فعاليت هاى روزانه، شب را زودتر و بهتر به استراحت بپردازید. دماى اتاق خوابتان نبايد زياد گرم باشد و بهتر است با باز كردن پنجره اى، ضمن استفاده از هواى آزاد و مناسب، تهويه اتاق صورت گيرد.
8- كيفيت خواب: كيفيت خواب و بستر خواب مى تواند در تحريكات بدنى و جنسى تأثير داشته باشد.سعى كنيد به پشت بخوابيد و از دمرو (به صورت) خوابيدن اجتناب نماييد. شما بايد عادت كنید به پشت بخوابید، در رخت خواب بسيار گرم و نرم نخوابید (در جاى معمولى بخوابید); زيرا رخت خواب گرم و نرم و به رو خوابيدن از جمله عوامل تحريك و انحراف جنسى است. وحتی سعی کنید با وضو بخوابید، به سمت قبله بخوابید، به محاسبه اعمالتان بپردازید و...
9- اصلاح برنامه غذايى: كيفيت تغذيه در دوران بلوغ، مى تواند در شكل گيرى مسائل انحرافى، مؤثر باشد. سعی کنید از خوردن بیش از اندازه غذاهایی مثل خرما ، دارچین ، تخم مرغ ،پیاز و غذاهای پرچرب بپرهیزید. . ديگر آنكه بايد براى صرف غذا، زمان مناسبى را انتخاب كنید زيرا يكى از علل بى خوابى شب ها و عدم آرامش روحى، تغذيه نامناسب و زمان نامناسب آن است. برخى خوراكى ها اگر در شب استفاده شود، معده را ناراحت و ناآرام مى كند، و موجد خواب هاى آشفته مى شود.
10- اجتناب از مشاهده فيلم هاى ناسالم: يكى از ابزارهاى محرک غریزه جنسی ، ديدن فيلم هاى ناسالم است. اين فيلم ها فكر و انديشه فرد را تخريب میکند. اگر شما به فيلم های ناسالم نگاه كنید، آن صحنه ها هميشه در مقابل چشمانتان مجسم مى شوند و در ذهنتان تداعى شده و باعث تحريك جنسى مى شوند. این فیلم ها اعتیاد آورند. بنابراین به هیچ عنوان آن ها را نگاه نکنید.
11- حاضر نشدن در محيط هاى آلوده: محيط هاى آلوده و غير اخلاقى مى توانند از جمله زمينه هاى انحراف باشند. يكى از مصاديق انحراف همين مجالس لهو و خوش گذرانى ممنوع و حرام است. بنابراین به هیچ وجه در اینگونه مراسم شرکت نکنید مثلا عروسی هایی که موسیقی نواخته میشود و افراد بدحجاب در آن حضور دارند یا مراسم هایی که مردان و زنان بصورت مختلط و با وضع نامناسب هستند و...
12- برنامه ريزى براى اوقات فراغت: تعطيلات زياد و بى برنامه در عين حال كه موجب احساس سرگردانى و بلاتكليفى میشود به تدريج موجب سرخوردگى و يأس فردمى گردد و موجب مى شودفرد به كنج خلوت و انزوا پناه ببرد و راهى براى مشغوليت خود بجويد. اين مشغوليت در بسيارى از موارد، به انحرافات جنسى منجر مى شود.بنابراین شما باید برای اوقات فراغت تان برنامه ریزی کنید.مثلا به کوه بروید، به شنا، پیاده روی و...
13- قطع رابطه با دوستان مشكل آفرين: معاشرت و همنشينى با دوستان سالم و با ايمان موجب رشد شخصيت انسان و تقويت ارزش هاى اخلاقى و معنوى در مى گردد. انتخاب دوستانى كه از لحاظ درسى، اخلاقى، خانوادگى و ادب، شايسته اند، خود مى تواند بهترين بازوى موفقيت انسان و قرار گرفتن در مسير پاك و بدون انحراف باشد. از سوى ديگر، دوستى با افراد پست و فرومايه يكى از زمينه هاى انحراف است. دوستان منحرف و بى بند و بار سعى دارند احساس ها و تجربه هاى راست يا دروغ خود يا ديگران را درباره مسائل جنسى و انحراف اخلاقى با حرص و ولع و با حالتى غرورآميز، براى افراد پاك و نورانى تعريف كنند و آنان را به سمت اين ناهنجارى ها سوق دهند. بنابراین تا حد ممکن از معاشرت با این دوستان بپرهیزید.
14- پرورش معنويات در خود: ايمان به خدا و تقويت معنويت نقش مهمى در جهت دادن به افكار و انديشه و گفتار و و كردار انسان دارد. باورهاى اعتقادى و اعمال عبادى و معنوى، تفكر و انديشه انسان را به سمت كمالات اخلاقى سوق داده و از خيال پردازى در افكار شيطانى باز مى دارد.
15- اجتناب از تنهايى: شما بايد سعى كنید تا مدتى طولانى، در مكان هاى خلوت و تنها سپرى نكنید زيرا تنهايى، خود عامل مهمى براى افکار تحريك کننده و زمينه ساز ارتكاب اين عمل است. بنابراین بیشتر سعی کنید در محیط صمیمی خانواده قرار بگیرید.
16- تعديل انرژى بدن با روزه: يكى از شيوه هاى درمان خودارضايى تغيير جهت دادن انرژى روانى و جسمانى و تخفيف اين انرژى است. در اين شيوه، يكى از مهم ترين و مؤثرترين راه كارها «روزه دارى» است كه اين روش و راه كار موجب تخفيف انرژى روانى و جنسى درشما مى گردد و شما را از انحراف جنسى و بخصوص خودارضايى مصون مى دارد.
17- استحمام با آب سرد: استفاده از آب سرد، بخصوص دوش گرفتن با آب سرد و شستشوى اعضاى جنسى با آن، در جلوگيرى از تحريكات جنسى و كاهش آن، نقش قابل توجهى دارد. البته بايد توجه داشت كه اين روش براى همه افراد توصيه نمى شود زيرا آب سرد براى برخى افراد ضرر جسمانى دارد و نمى توانند با آب سرد دوش بگيرند. از اين رو در استفاده از اين روش، بايد دقت كافى نمود.
18- كوتاه كردن مدت حمام: قرار گرفتن در هواى گرم و مرطوب يكى از عوامل تحريكات جنسى است، بخصوص اگر بدن انسان لخت و برهنه باشد. در هنگام استحمام به نكاتى كه در پى مى آيد، توجه لازم مبذول دارید:

1. سعى كنند مدت حمام كردن تان كوتاه باشد، زمان زيادى در حمام نمانید.
2. به آلت تناسلى خود در آينه و يا به طور مستقيم توجه نكنید.
3. از دست ورزی با آلت تناسلی و ماليدن آن اجتناب نمايید.
4. براى نظافت موهاى بدن خود، از داروهاى نظافت بهداشتى مثل «موبر» به جای تیغ استفاده كنید.
5. در حمام، هيچ گاه كاملا عريان نشوید، بلكه از شورت يا لنگ استفاده نمايید. 19- حتى الامكان موهاى زايد بدن خود را با فاصله بيشترى ازاله كنید يعنى سعى نمايید موى بدن خود را بيشتر نگه دارید. (ولی نبایدفاصله کوتاه کردن زیاد طولانی شود چون باعث کثیفی میشود و به تبع خارش ایجاد میکند واین خارش خودش باعث خودارضایی فرد میشود)
20- پرورش معنويت: نماز بهترين راه ارتباطي با خدا است و سد پولاديني در برابر امواج گناه به حساب مي آيد، و نماز عاملي تهاجمي عليه انحرافات است.
21- ورزش: يكي از عواملي كه هم در پيشگيري نقش دارد و هم در درمان، ورزش است، از جمله كوهنوردي كه انرژي هاي متراكم را در مسير سالم به جريان مي اندازد.