با عرض سلام و خسته نباشيد

طي چند ماهه اخير کتبي از جناب محمدعلي طاهري در رابطه با مباحث عرفاني از قبيل : انسان معرفت، انسان از منظري ديگر، موجودات غير ارگانيک، بينش انسان و مجموعه مقالات به دستم رسيده و مطالعه نموده ام.اطلاعاتی نيز از دوره هايي که به عنوان عرفان حلقه با همين محوريت برگزار مي شود به دستم رسيد.

مطالب دور از ذهن نبوده و با نگاهي به وقايع و مسائلی مانند بهبود بيمارِي های صعب العلاج بيماران با روحيه يا دعا نويسي يا مباحث ديگر ميتوان گفته ها را با بسياري از اتفاقات منطبق نمود.در صورت مطالعه کتب متوجه مي شويم بسيار دقيق و کار شده مطالب مقدمه چيني، بيان و از آنها نتيجه گيري ميشود.همچنين در ظاهر رفتارهاي افراد مربوط به اين جريان و همچنين کتب منتشر شده چيزي که بتوان به راحتي آنان را رد کرد وجود نداشته و در معدود موارد موجود هم جوابهاي قانع کننده اي براي آن دارند.

اما در هر صورت بنده در رابطه با اين موارد اطلاعاتم کافي نبوده و از همين باب لازم دانستم با شما مشورتي داشته باشم.در ضمن به بنده توسط يکي از آشنايان دقيق و تحصيل کرده پيشنهاد شده که در اين دوره ها شرکت نمايم و طي چند روز آينده بايد به ايشان جواب دهم. جسارتا در صورت امکان در امر راهنمايي تسريع بفرماييد.

ممنون و متشکرم.

موفق باشيد.

با عرض پوزش نقد و بررسی دقیق نظریات و دیدگاه های گروه ها و جریان های خاص که نیازمند بررسی کامل همه آثار آنان است از حیطه رسالت این مرکز بیرون است. البته در این زمینه مقالات و کتبی نگاشته شده مانند: افسون حلقه (نقد وبررسی عرفان حلقه) ، علی ناصری راد، نشر سایان و سایت هایی نیز در مقام نقد این تفکر برآمده اند که می توانید به سایت موسسه بهداشت معنوی به آدرس www.behdashtemanavi.com مراجعه فرمایید و در این آدرس نیز برخی از این آثار را بیابید: http://erfan90.persianblog.ir