سلام میخواستم بدونم بعد از جنب شدن در چه حد دیگه نمیشه با لباس نماز خوند،گاهی وقتا بعد از جنب شدن لباس زیرم نجاست زیادی دارد ولی مثلا شلوارم آثار نجاست کمی به آن رسیده،میشه با آن نماز خوند؟آخه بعضی موقعا زیاد جنب میشم،

باسلام و سپاس از ارتباطتان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
در صورتی که لباس آلوده به نجاست منی باشد نماز خواندن با آن لباس باطل است و اگر ذره ای منی در لباس باشد و بداند که لباس آلوده به منی شده است؛ نماز خواندن با آن لباس باطل است.(1) فرق نمی کند کسی زیاد جنب شود یا کم جنب شود.
لیکن توجه داشته باشید ؛ هر رطوبتی که از انسان خارج می شود حکم منی را ندارد، بلکه خارج شدن منی نشانه های دارد.
نشانه های خروج منی در مردانی که مریض نیستند، سه تا است:
1- با جستن و پرش خارج می شود.
2- همراه با لذت و شهوت خارج می شود.
3- بعد از بیرون آمدن آن، بدن سست شود. اگر رطوبتی خارج شود و شک کند که منی است یا نه و هیچ یک از سه نشانه یا بعضى را نداشته باشد، حکم منى را ندارد، غسل هم ندارد. لباس و بدن را هم نجس نمی کند. وضو را هم باطل نمی کند. (2)
پی نوشت:
1. آیت الله سیستانی، توضیح المسائل، مسأله 84 و 786.
2. همان، مسأله 70 و مسأله 345.