با سلام
اگر مردی بخواهد زنی را به عقد موقت خود در آورد و صیغه را خودش(مرد)به وکالت از زن
به عربی جاری کند چه متنی را باید بخواند

با سلام و سپاس از ارتباطتان با مركز ملي پاسخگويي به سؤالات ديني
عقد ازدواج موقت یا متعه چند شرط دارد:
1. باید زن و مرد به ازدواج راضی باشند.
2. باید مقدار مهریه مشخص باشد (مثلاً صد هزار تومان) .
3 . باید مدت نیز مشخص باشد (مثلاً یک روز).
4. باید عقد خوانده شود .تنها رضایت زن و مرد بدون خواندن عقد کافی نیست. بنا به احتیاط عقد به عربی صحیح خوانده شود. اگر خود مرد و زن نتواند صیغه را به عربی صحیح بخوانند، به هر لفظی صیغه را بخوانند، صحیح است. لازم نیست وکیل بگیرند، اما باید لفظی بگویند که معنای «زوجت» و «قبلت» را بفهماند.
اگر خود زن و مرد بخواهند صیغه عقد موقت را بخوانند، بعد از آن که مدت(مثلا یک روز ) و مهر را(مثلا ده هزار تومان) معین کردند، چنانچه زن به قصد این که در مدت مشخص شده با مهر مشخص شده خود را زن مرد مورد نظر قرار دهد بگوید: «زوجتک نفسی فی المدة المعلومة علی المهر المعلوم» ( خود را به همسری تو در مدت معین با مهر معین درآوردم) بعد بدون فاصله مرد بگوید «قبلت هکذا» (قبول کردم ) صحیح است.
5. زن مانعی برای ازدواج کردن نداشته، مثلا همسر نداشته باشد یا در زمان عده دیگری نباشد.
در صورتی که شرائط عقد موقت فراهم باشد، هر شخصی می تواند آن را انجام بدهد. در صورتی که خودشان بخواهند عقد را بخوانند ( اول زن ایجاب و سپس مرد قبول را بخواند ) متن صیغه عقد را جاری کنند . می توانند وکیل بگیرند تا عقد موقت را وکیل بخواند.
زمان و مقدار مهریه را باید پیش از خواندن صیغه عقد تعیین کنند. تا عقد بر اساس آن خوانده شود.(1)
پی نوشت:
1. امام خمینی، توضیح المسائل، م 2369 وم 2370 .