باعرض سلام و خسته نباشید و تشکربه خاطر ایجاد این سایت برای پاسخ گویی به ابهامات
پدرم فوت شده است , چندوقت پیش درخواب دیدم پدرم شمغول ساختن چاقو بود ایشون قبل از مرگشون چاقوساز بودن,درخواب دیدم پدرم در مغازه اش مشغول کارکردن است ولباس سفید تمیز تنشان است ولی مغازه خالی از وسایل است ولی ایشان مشغول کار بودند از پدرم پرسیدم,چرا مغازه شما خالی است و هیچ چیز داخلش نیست؟؟؟!!!درجواب گفت جنس برایم نیمده است!!چه سوره هایی بخوانم وهدیه کنم؟؟؟؟!!!!!
این مرکز، تعبیر خواب نمی کند؛ اما با توجه به این که خواب های انسان می تواند در اخلاق و زندگی انسان تأثیرگذار باشد، چند نکته به اختصار اشاره می گردد:
1. امام صادق (ع) فرمود: «رؤیا، بر سه قسم است: گاهی بشارتی از ناحیه خدا است. گاهی وسیله غم و اندوه از سوی شیطان است. گاه، مسائلی است که انسان در فکر خود (در روزها هنگام بیداری) می پروراند و آن ها را در خواب می بیند». (1)
1. بیش تر انسانها به دلیل دل مشغولیهای دنیوی، از دیدن رؤیای رحمانی محروم اند و به همین جهت، همه یا بیش تر خواب هایی که میبینند، از دو قسم دیگر، خصوصا دل مشغولی ها، نگرانی ها، میل ها و ترس های نفسانی است.
2. به دلیل ظرافت و پیچیدگی بالای خواب ها از یک سو، و دشواری یافتن معبران واقعی و قوی از سوی دیگر، نباید خیلی روی آن ها حساس بود؛ بلکه باید نیروی خود را روی واقعیات زندگی متمرکز نمود.
3. بسیاری از خواب هایی که به ظاهر بد و نگران کننده اند، معنای خوبی دارند که معبران قوی آن را می فهمند. بنابراین، نباید نگران بود و باید این نوع خواب ها را حمل بر خیر کنیم.
4. توجه خود را بیش تر به نقاط مثبت و نورانی خواب معطوف کنید و اگر خوابی برای تان خیلی ناراحت کننده بود، صدقه بدهید و به زندگی و وظایف خود بپردازید.
5. خواب خود را برای دیگران تعریف نکنید؛ مگر به دلیل ضروری. خود نیز خواب خود را تعبیر به خیر کنید؛ زیرا تعبیر خواب، چه از ناحیه خود و چه از ناحیه دیگران، در زندگی ما تاثیر می گذارد.
نکتهء پایانی:
در درجهء اول ببینید اگراز ایشان در زمینهء وظایف شرعی مثل نماز و روزه یا حق مردم چیزی به گردن ایشان است آن را انجام دهید که بسیار مهم است و سبب راحتی و شادی ایشان می گردد و اگر چنین چیزی بر گردن ایشان نیست ، هرگونه صدقه به نیازمندان و خصوصا خانواده های یتیم دار بسیار مفید است و نیز هر صلوات یا قرائت آیه یا آیاتی ازقران کریم یا استغفار یا اطعام مومنین به دست ایشان میرسد .
موفق باشید.
پي نوشت:
1. ثقة الاسلام کلینی، کافی، ج 8، ص 90، دارالکتب الاسلامیة، طهران، 1365 ش.






