سلام
لطفا کمکم کنید
من پسری 19 ساله
من با دختری دوست شدم
خیلی از هم دوریم
از روز دوم بهم گفت عاشقت شدم و باید تا آخرش باهام باشی
و حتی بهم گفت شوهرم
البته منم بی تقصیر نیستم
الان توی دوراهی موندم
میگه میخوات همیشه باهام باشه / ازم قول میگیره
لطفا کمکم کنید
چیکار باید بکنم؟؟؟
این را بدانید که بسیاری از عشق و علاقه های دوران نوجوانی و جوانی برخاسته از نيازهاي غریزی و عاطفي و شور و احساسات مخصوص این دوران است به همین جهت، به هیچ عنوان نمی تواند معیار درستی برای انتخاب همسر و ازدواج به حساب آید. چرا که ازدواج امر مقدس و حقیقی است که نیاز به تعقل و خردورزی دارد بنابراین، اگر قصد ازدواج دارید لازم است تنها از شیوه و راه صحیح آن اقدام کنید و با همراهی و تحت اشراف و نظارت خانواده، تمام مراحل ازدواج را به درستی طی نمایید تا به نتیجه مطلوب و رضایت بخشی برسید.
از آنجا که شما در حال حاضر 19سال دارید، طبیعتاً آمادگی و شرایط ازدواج را ندارید بنابراین، سزاوار نیست که بدون آن که جوانب قضایا را خوب بسنجید و همه جانبه نگری داشته باشید، خود را گرفتار ارتباطات غیر شرعی با جنس مخالف و دوستی های ناپسند و عشق بی ضابطه ای کنید که در حال حاضر توانایی وصال آن را ندارید و عملاً فکر و ذهن و بهترین اوقات خود را مشغول سازید و بدین صورت، از امور مهم تر زندگی باز بمانید و دچار افت تحصیلی و اوهام و خیالات و یا در وادی عشق مرضی گرفتار آیید و دچار سایر مشکلات دیگر آن گردید.
بر اساس متون دینی و یافته های روانشناختی و جامعه شناختی علمی، هر گونه ارتباط دختر و پسر و روابط دوستانه آنها قبل از ازدواج مردود است و با آسیب های زیادی همراه است چرا که غالب ازدواج هایی که از طریق آشنایی های قبل از ازدواج که به صورت دوستی های قبل از ازدواج مرسوم است با شکست مواجه گردیده است و این مطلب را آمار و تحقیقات گسترده که در این زمینه انجام شده تأیید می کند، به طوری که قاطعانه می توان گفت که درصد پایداری و موفقیت ازدواج هایی که بر اساس دوستی های قبل از ازدواج صورت می گیرد بسیار پایین بوده و در بسیاری از موارد این گونه ازدواج ها با شکست مواجه شده است و زن و شوهر از هم طلاق گرفته و جدا شده اند و اگر طلاقی هم در آن رخ نداده باشد، وجود طلاق عاطفی و سردی روابط زن و شوهر در آن قطعی بوده و در مواردی بی اعتمادی و سوءظن منجر به اختلافات شدید خانوادگی و یا خیانت زن و شوهر به هم و سایر مشکلات و حتی برخی جنایات گردیده است. از طرف دیگر، حتی اگر رابطه آنها به ازدواج منجر نگردد، احتمال انحراف بیشتر روابط آنان و برخی انحرافات غیر اخلاقی مهلک و همچنین آبروریزی و سوء ظن نسبت به همسر آینده وجود دارد.
از سوی دیگر، اقدام دختر مورد نظر در ابراز عشق و علاقه شدید و زودهنگام، نشانگر این است که او از لحاظ شخصیتی فردی نرمالی نیست و یا در زندگی با محدودیت های متعددی روبرو است که شما را فرشته نجات و سبب تحقق آرزوهای خود می داند. از این روی، توصیه می شود که سریعاً ارتباط خود را با او قطع کنید و به هیچ عنوان به تماس های او و تلاش او در زمینه ارتباط مجدد پاسخ ندهید. در ضمن با بازنگری همه پیامدهای منفی و آسیب های ارتباط و دوستی با جنس مخالف، از این گونه مواجه های به شدت آسیب زا فاصله بگیرد و هرگاه قصد ازدواج داشتند و شرایط آن نیز فراهم بود، تنها از راهش اقدام کنند و به جای شکل دهی روابط دوستانه با جنس مخالف، از همان ابتدا خانواده خود را در جریان قرار دهند.






