سلام.دختری 20ساله هستم., 3سال با پسری22ساله ارتباط تنگاتنگ دارم.در مدت 3سال خانوادش از ابتدای دوسی هر روز برای خولستگاری تماس میگرفتند و در این 3 سال 2بار امدند اما جواب منفی بود.خانوادم میگفتند او خوب نیس چون قبل از اینکه با من دوس شود با چند نفر بوده.اما از زمانی ک با من بود.خانوادم از او چیزی ندیدن و پدرم بعد از 3بار استخاره ک خوب امد با هر بهانه نه میگفت.ما برای اینکه ب هم برسیم رابطه برقرار و من زن شدم.در این اواخر خانوادم با خانواده او انقد دعوا و تهدید کردند ک الان انها هم دیگر تمایل زیادی ندارند و از جان پسرشان میترسن.حالا ما چکار کنیم ک با این موضوعها ارتباط احساسیمان هم قوی تر شده.اگر اجازه ندهن فرار خوب است یا راه شرعی برا باهم بودن وجود دارد*******************************

چه شما شرعا بتوانيد به هم برسيد چه با راه كارهایي مانند فرار، خانواده تان را تحت فشار بگذاريد باز در اصل مخالفت و ممانعت والدين شما تغييري حاصل نخواهد شد و شما مولفه بسيار تاثير گذار حمايت خانواده را ازدست خواهيد داد.
اساسا ازدواج به هر قيمتي حكايت از بي قيمت انگاشتن و بي اهميت قلمداد كردن شخصيت و حرمت فرد دارد. مثلا شما چه چيز استثنايي در اين پسر ناخويشتندار ديده ايد كه حاضر شده ايد از بكارت خارج گرديد و فرار را بر قرار ترجيح دهيد.
فكر مي كنيد بعد از ازدواج كاملا معمولي و غير استثنايي با اين پسر 22 ساله چه اتفاق خاصي برای شما خواهد افتاد اگر شما از عزت نفس كافي برخوردار بوديد قطعا از 17 سالگي درگير اين ماجراي عشقي پر زيان و كم سود نمی گشتيد. آيا ارزش و قیمت شما خواهر گرامي اين قدر پايين است كه به خاطر يك خاطر خواهي ساده چوب حراج به گوهر عفت و پاكدامني خود بزنيد قطعا نه؟
به عنوان كارشناس ارشد روانشناسي به شما خواهر بسيار ارزشمند توصيه مي كنم كه با ارتقا سطح خودارزشمندی و عزت نفس خود به مسائل پيش رو با ديد همه جانبه نگرتري بنگريد و اين گونه پل هاي پشت سر خود يكي پس از ديگري خراب نكنيد.
زندگي زناشويي بدون حمايت خانوادگي براي يك دختر بسيار پر تنش خواهد بود و شما در كوتاه مدت به ورطه پشيماني خواهيد افتاد. اين نكته را نيك بپذيريد كه عشق و علاقه اين پسر هر چقدر بي حد و حصر باشد بعد از عقد رسمي به شدت كاهش خواهد يافت و به احتمال زياد بعد از وصال شما فيل ذهنش ياد هندوستان ديگر دختران خواهد افتاد.
آيا تضميني بر وفاداري ايشان وجود دارد. آيا ايشان بعد از ازدواج نيز به همان شكل سابق به دختري كه زنا داده است خواهد نگريست. آيا اين رابطه جنسي كامل بستر ساز بسياري از سوظن ها ترديدها و احتمالا تهديد ها و سركوفت ها نخواهد شد.
درست است كه يك طرف قضيه خود اين پسر است. ولي پسران در اين گونه موارد سهم خود را در بروز اين حوادث ناديده مي گيرند. سعي در محاكمه يك تنه طرف مقابل مي نمايند.
در هر صورت استخاره در زماني كه حقايق از روز روشن تر است زياد جواب گو نمي باشد و فقط در حالت تحير بعد از مشورت است كه استخاره كارايي دارد.
توصيه مي شود براي اطلاع از حكم شرعي ازدواج احتمالي تان با بخش فقه مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني با شماره 09640 تماس حاصل نماييد.
در صورت اصرار بر ازدواج با ايشان از يك مشاور ازدواج مدد بگيريد. چرا كه مشاوران ازدواج مي توانند به زبان فني تري والدين شما را به اين ازدواج متقاعد نمايند در صورت تصميم به قطع رابطه نيز مي توانيد به يك متخصص جراحي زنان مراجعه نماييد و به ترميم پرده بكارت خود بپردازيد در ازدواج بعدي نيازي به هيچ گونه خودافشايي نيست و شما بايد با توبه جانانه و استمداد الهي به يك ازدواج به مراتب بهتر از اين ازدواج احتمالي نايل آييد.