پرسشگر گرامی باسلام و تشکر از ارتباط با این مرکز.
تفسیر هایی که توسط عالمان شیعه از صدر اسلام تا به حال نوشته شده، صبغه های مختلف و سطح های متفاوت دارد. هیچ تفسیری را نمی توان به عنوان بهترین تفسیر معین کرد. بعضی تفاسیر، فقط نقلی است و روایات تفسیری امامان را جمع آوری کرده است. بعضی تفاسیر، صبغه عرفانی دارد، بعضی صبغه اخلاقی و بعضی اجتماعی و... .
بعضی تفاسیر نیز برای استفاده عموم نوشته شده و بعضی را هم فقط عالمان و متخصصان می فهمند.
بنابراین، به طور مطلق نمی توان یک تفسیر را به عنوان بهترین تفسیر معرفی کرد.
برای استفاده عموم مردم، تفسیر نمونه از آیت الله مکارم شیرازی کتاب خوبی است و برای طلبه ها و اهل علم، تفسیر المیزان و تفسير تسنيم آيت الله جوادي تفسیر مناسبی است.