آیا نزدیکی در شب چهارشنبه و یکشنبه جهت طلب فرزنداشکال دارد؟ اگر بحث شرعی دارد به چه دلیل و سندی می باشد؟

جماع و نزدیکی در شب‏هاى دوشنبه، سه شنبه، پنج شنبه، جمعه و موقع ظهر روز پنجشنبه و موقع عصر روز جمعه مستحب است. در شب های شنبه و یک شنبه مباح است. یعنی نه مکروه است و نه مستحب و در شب چهارشنبه مکروه است.
اسلام برای سلامت جسمی و روحی و روانی ، فکری و ذهنی و ... فرزند، دستورعمل‌هایی برای زمان و مکان و چگونگی آمیزش و.. دارد. از جمله در معارف دینی آمده است که جماع یا آمیزش با همسر در شب های چهارشنبه و شب اول ماه (غیر از شب اول ماه رمضان که مستحب است) و وسط و آخر ماه قمری و نیز در ساعات اول شب و شب های ماه گرفتگی و طوفان های شدید و هنگامی که قمر در عقرب است، مکروه است.
البته آن چه که در روایات مکروه شمرده شده ، آمیزش جهت انعقاد نطفه است ، نه صرف آمیزش. ممکن است جهت و علتش آن باشد که در زمان قرار گرفتن قمر در برج عقرب , یا ساعات و شب هایی که مکروه اعلام شده تشعشعاتی از ماه ساطع گردد که برای نطفه و جنین مضر باشد. البته اگر چنین اتفاقی حتمی بود و یا غالبا در جنین تأثیر منفی می گذاشت قطعا آمیزش در شب چهارشنبه حرام می شد. از حکم مکروه آن می فهمیم یا زیان وارده بر جنین در حد نگران کننده نیست و یا گاهی ممکن است در برخی جنین ها تأثیر نگران کننده بگذارد نه در همه جنین ها و نه در بیشتر آن ها . به هر حال اگر در شب چارشنبه مذکور در پرسش نطفه ای منعقد شده باشد، نگرانی را می توانید با دعا و صدقه و انفاق مال در راه خدا و استغفار از بین ببرید.
مکروه بودن آ« نیز از روایتی استفاده می شود که پیامبر صلی الله علیه و آله به حضرت علی علیه السلام در شب ازدواج شان سفارش فرمودند،برای اطلاع از روایت می توانید به کتاب "حلیة المتقین "علامه مجلسی و "ریحانۀ بهشتی"،سیما مخبر،" و چگونه فرزند نابغه داشته باشیم"،محسن کاظمی ومراجعه نمایید.
موفق باشید.