ارسال اسمس از یه دختر به گوشیم و درخواست ایشان به دوستی وازدواج
میخواستم بدانم ایا ارتباط داشتن با ایشان از طریق اسمس برای انکه ببینم ایا همسر ایده ال من هستند یا نه جایز است ؟وایا از این طریق میتوان اطلاعات خانوادگی ایشان را پرسید؟
رابطه شرعی و سالم پسر با دختر نامحرم، یعنی ارتباط کلامی و غیر کلامی در چارچوب مقررات اسلامی اشکالی ندارد. اما هر گونه برقراری رابطه خارج از قواعد و چارچوب ها می تواند ما را با ناکامی و یا انتخاب بدون شناخت روبرو سازد
توصیه می کنیم :اگر ضرورتى ایجاب نمىکند حتّى الامکان چنین روابطى با نامحرم برقرار نشود. این که در احکام شرعى مىفرمایند در غیر ضرورت مکروه است مرد با زن هم صحبت شود، مخصوصاً مرد و زن جوان، به این دلیل است که چه بسا هم صحبت شدن ها، غرایز جنسى افراد را تحریک کند. اُلفت و محبّت شهوانى بین مرد و زن ایجاد گردد. نقطه آغازى براى غوطهور شدن در انحراف و فساد شود.
گفتگو با زن نا محرم اگر به قصد لذت نباشد و ترس افتادن در گناه نباشد، اشکال ندارد. اگر واقعاً ارتباط به قصد ازدواج باشد، فقط به مقداری که برای شناخت یکدیگر لازم باشد، آن هم بدون قصد لذت، جایز است، استفاده از کلماتی که تحریک کننده است، مانند دوستت دارم یا می بوسمت یا شب ها به فکر تو می خوابم، جایز نیست.(1) پیامک و ارتباط تلفنی نیز اگر به قصد شهوت نباشد، مشکلی ندارد و گناه محسوب نمی شود. اما اگر جنبه شهوانی پیدا کند، حرام است. (2)
ارتباط بین دختر و پسر نامحرم حتی اگر در ابتدا غیر شهوانی باشد، به مرور به گناه کشیده می شود. پس بهتر است خودمان را گول نزنیم و هر گونه ارتباط با نامحرم را قطع کنیم.
اگر شرایط ازدواج برای دو جوان که همدیگر را دوست دارند، فراهم نیست ، بهتر آن است که با هم ارتباط نداشته باشند. ارتباط را تا فراهم شدن زمینه ، یا به وجود آوردن آن توسط دو جوان ، قطع کنند،
پینوشت ها :
1. آیت الله مکارم، استفتاءآت،ج1، س819 و ج2، س1049 و ج3، س 686.
2.آیت الله مکارم، مسایل کثیر الابتلا، س 89 .






