من موقعیتی برای ازدواج داشتم که فردی منو خیلی دوست داشت،ولی من به دلیل اینکه به رشد عقلی نرسیده بودم و از طرفی خیلی خودخواه و مغرور بودم با اون فرد خیلی بد برخورد کردم
اون شخص پسر خالم بود که حدود 11 سال مجرد بود.و من حتی یک لحظه هم بهش فکر نکردم
چند وقت پیش ازدواج کرد.من هرچه برای ازدواج با افراد مختلف اقدام میکردم به در بسته میخوردم و خیلی شرایط روحیم به هم خورد.داشتم دنبال دلیلی برای این نشدن ها پیدا میکردم که یاد پسرخالم افتادم و از شدت ناراحتی و عذاب وجدان زنگ زدم و ازش حلالیت طلبیدم
خواستم بپرسم فردی مث من که موقعیت ازدواجو داشته و احمقانه ردش کرده آیا بعد از مرگم بازم مجازات میشه؟
من واقعا پشیمانم و از خدا طلب بخشش میکنم.میدانم که تا زمانی که زنده ام باید تاوان پس بدم و تحمل کنم تنهایی رو.
اگر از خدا طلب بخشش کنم منو شرمنده میکنه و ببخشه یا بعد از مرگمم باید تاوان پس بدم؟
میدانم گناه بزرگی مرتکب شدم ولی به خدا پشیمانم.حاضرم هر کاری بکنم تا خدا منو ببخشه
راستی من به دلیل کوتاهی مرجع تقلیدی ندارم ولی آیت الله مکارم شیرازی را انتخاب کردم.
با تشکر
با سلام و تشكر از ارتباط شما با مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني
خواهر بزرگوار به چند نکته دقت فرمائید:
1.انتخاب همسر آینده حق شما بوده و هست و حتی در صورتی که فرد مورد نظر به حدی به شما علاقه شدید داشته که مدتها نیز به خاطر شما و در عشق شما سوخته باشد باز هم شما بر اساس حقی که خداوند به شما داده است می توانید جواب رد به او بدهید و حتی اگر هم تصمیم شما غلط و یا از روی عدم بلوغ عقلی و یا کورکورانه هم باشد باز شما در رد او مختار بودید و کاری بر خلاف خواست الهی انجام ندادید، اگر هم در مورد شیوه برخورد با او و نحوه دادن جواب رد به او خطائی داشته و یا زیاده روی کرده باشید و یا شخصیت او را شکسته باشید گناه اخلاقی دیگری است که ربطی به مساله ازدواج شما ندارد و با گذشت زمان و کسب حلالیت از فرد مورد نظر بر طرف می شودو سپس با توجه به خداوند و تلاش برای اصلاح زمینه های شکل گیری چنین برخوردی در وجود و اخلاق خود مثل تکبر و خود برتر بینی و ... این نقص نیز از وجودتان پاک می شود، لذا در شرایط فعلی اصلا نباید احساس عذاب وجدان داشته باشید. زیرا از بین بردن یک موقعیت ازدواج اگر چه اشتباه هم باشد. ولی حق خود شما بوده و گناهی متوجه شما نیست که منتظر تاوان آن باشید نه در دنیا و نه در آخرت.
2.از دست رفتن چند موقعیت ازدواج بعد از این ماجراها به خاطر جواب رد شما به پسر خاله تان نیست بلکه به احتمال قوی ناشی از این است که شما هنوز هم تحت تاثیر ضعف هائی که دارید نتوانسته اید درک واقع بینانه ای نسبت به ازدواج و همسر آینده و زندگی مشترک خود داشته باشید و در برخورد با خواستگاران خود همین عوامل مانع شکل گیری ازدواج شما می شوند لذا بهترین کار در شرایط فعلی این است که مقداری به مطالعه و اندیشه در زمینه ازدواج و شرایط یک زن ایده آل و همچنین یک همسر مناسب در منظر عقل و دین بپردازید.
3.مطمئن باشید فرصتهای فراوان دیگری برای ازدواج پیش روی دارید که با توکل به خداوند متعال و دور کردن این افکار منفی و عذاب وجدانهای بی مورد از خود و اصلاح نگرشتان به ازدواج و زندگی موفق خواهید شد.در این بین بدان دلسوزترین کس در حق شما خدای متعال است هرگز از رحمت و مهربانی او نسبت به خودت مأیوس نباش و با یاد و ذکر او قلب خود را آرام نما که یاد او آرامش دلهاست(1).
پی نوشت:
1.رعد(13) آیه 28.






