دختری هستم 22 ساله پدر ندارم و حال مادرم خراب است و شدیدا احتیاج به دارو دارد
برای هر جا فتم کار بمن نمی دهند یعنی اکثر کارخانه ها ور شکستن و اکثر شرکتهای با اسم رسم بسته شده
واقعا نمی دانم برای تهیه پول چه کنم 2 سه بار مسجد رفتم حاج آقا می گه بیا صیغه بشو
آیا درست است من بخاطر پول دارو و نان یومیه که تنها قوتمان است برم برای دل یک مرد که خانواده دارد
اولا آه خانواده منو می گیره ضمنا من رضایت ندارم
رضایت از سر اجبار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من هیچ کس را بجز خدا ندارم درست است مردم به خاطر لذت دل خودش منو به یغما ببره

اگر خدا نبود شاید الان من 1000 خلاف رفته بودم
ولی اگر حکومت عدل اینه که هیجی اگر نه راهی به من بگویید

خواهر محترم! از فضای بوجود آمده برای شما کاملا متأثر شدیم و از خدای متعال خواستاریم تا هر چه زودتر مریض ها را شفا دهد و مادر گرامی تان هم با لطف او از بستر بیماری بلند شود.
با توجه به سوالتان به نکات زیر توجه تان را جلب می کنم:
1)أهمیت ازدواج موقت؛ و بی سلیقه گی بعضی در تبیین و جایگاه استفاده از آن:
اسلام که قوانینش را خدای عالم بر تمام مصالح و مفاسد و نیازهای درونی و بیرونی بشر فرستاده است، برای پاسخ گویی صحیح و همه جانبه به این غریزه طبیعی، دو راه تعیین فرموده است: یکی ازدواج دایم و دیگری موقت.
چنان چه این دو برنامه الهی با شرایط و مقررات تعیین شده از سوی شرع عملی گردد، هم به یکی از غرایز انسانی پاسخ طبیعی داده می‏شود، و هم حقی از کسی پایمال نمی‏گردد و کسی بد بخت نمی‏شود. البته ممکن است افراد متخلفی پیدا شوند که از این قانون سوء استفاده نمایند، ولی باید توجه داشت در تمام یا اکثر قوانین، افراد منحرف، تخلف و سوء استفاده می‏کنند، لیکن این نقض قانون نیست، بلکه عیب سوء استفاده کنندگان است که باید اصلاح گردند.
البته توصیۀ این روحانی را مناسب نمی دانیم و تعجب می کنیم که ایشان چرا این نسخه را برای شما پیچیده اند؟!
جای تأمل است که ایشان ازدواج موقت را-که برای مدیریت مسایل جنسی است- برای مشکل فقر بیان داشته اند!!
2) سعاتمند و خوشبخت کسی نیست که از ثروت فراوان برخوردار باشد و بدبخت و شقاوتمند هم کسی نیست که از آن بی بهره باشد. بلکه سعادتمند کسی است که در هنگام برخورداری از ثروت و دیگر نعمت های خداوندی شکر، و در مقابل فقر و دیگر مشکلات زندگی، صبر پیشه کند.
3) مشكلات زندگی امتحان الهی است، باید با صبر و تحمّل از این آزمون موفق به در آیید؛ به ظاهر قضیه نگاه نكنید. به نتایج معنوی و آثار اخروی رویدادهای زندگی خویش نیز توجه داشته باشید. زندگی همیشه با رنج و مشكلات آمیخته است. مشكلات در زندگی نوعی آزمون الهی است. خداوند در قرآن می فرماید:
«وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَیْ‏ءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ و... لِیَبْلُوَكُمْ أَیُّكُمْ أَحْسَنُ عَمَلاً؛(1)
شما را با اندكی از ترس، گرسنگی و آفت در مال ها و جان ها و میوه ها می آزماییم... تا معلوم گردد كه چه كس عمل شایسته انجام می دهد». در روایت نیز آمده است كه: «ان الله اذا احبَّ عبداً غطَّهُ فی البلاء غطّاً؛(2) خداوند وقتی بنده ای را دوست بدارد، او را با سختی ها و مشكلات مواجه می سازد». پیامبران و اولیای الهی بیش از دیگران در زندگی خود با مشكلات روبرو بوده اند. از این منظر، سختی و مشكلات زندگی زمینة ترقّی و رشد معنوی است. باید خوشحال باشید كه خداوند شما را شایستة این مقام دانسته است. هستند افرادی كه هیچ مشكل اقتصادی ندارند و به ظاهر افراد خوشبخت به نظر می رسند. امّا در واقع زندگی شان سراسر پوچ و بی معنا است و هیچ نتیجه و پاداش اخروی ندارند. به همین دلیل رسول خدا فرمود: «الفقر فخری»(برای من فقر مایه افتخار است).
4) به ابعاد مثبت زندگی خود نیز توجه داشته باشید؛ اگرچه از نظر اقتصادی دچار مشكلاتی هستید كه شما را رنج می دهد و از این لحاظ وضعیت خود نامطلوب تر از دیگران می بینید، امّا توجه داشته باشید كه جنبه های مثبتی نیز در زندگی شما وجود دارد كه در دیگران نیست. نعمت سلامتی و روابط شایسته و حاكی از صمیمیت و محبت در خانوادة شما مورد غبطة بسیاری از كسانی است كه از بیماری و اختلافات و روابط ناسالم در خانواده خویش رنج می برند.
باید خدا را شكر كنید كه اگر از نظر اقتصادی مشكلاتی دارید، از نظر جسمی سالم هستید. مهر و صفا و صمیمیت در خانواده تان موج می زند.
5) همیشه به خداوند توكل داشته باشید؛ نقش توكل در زندگی بسیار راهگشا است. انسان اگر واقعاً به خدا توكل نماید، خداوند مشكلات زندگی او را برطرف می كند. خداوند در قرآن می فرماید: «وَ مَنْ یَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ؛(3)هر كس بر خدا توكل كند، خدا او را كفایت می كند.» در روایت نیز آمده است كه: «مَن توكَّلَ علی الله كفاهُ مئونتهُ و رزقَهُ من حیثُ لایحتسب؛(4) كسی كه بر خدا توكل كند، خداوند مخارج زندگی و رزق او را از جایی كه گمان نمی رود، تأمین می كند».
توجه و دقت به مضمون این آیه روحیة امید را در انسان تقویت می كند: «فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْراً، إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْراً؛(5)پس حتماً با سختی آسانی است، حتماً با سختی آسانی و گشایشی است».
6) علاوه بر این مطمئن باشید اگر به خداوند متعال توکل و تمام امور زندگى خود را به او واگذار کنید، خداوند به بهترین وجه و شکل به آن رسیدگى خواهد کرد؛ زیرا او خیر و صلاح بندگانش را بهتر از من و شما مى‏داند. خداوند مى‏فرماید: " عسى ان تکرهوا شیئا و هو خیر لکم و عسى ان تحبوا شیئا و هو شرٌ لکم و الله یعلم و انتم لا تعلمون"؛(6) چه بسا چیزى را خوش نداشته باشید ،حال آن که خیر شما در آن است یا چیزى را دوست داشته باشید، حال آن که شر شما در آن است. خدا مى ‏داند و شما نمى‏دانید.
و در آخر: همواره دست به دامن پروردگار شوید و توسل به اهل بیت(ع) داشته باشید و ذکر استغفار و صلوات و خواندن سوره حمد به نیت شفای مادرتان را فراموش ننمایید.
برای توضیحات بیشتر با شماره (09640) تماس بگیرید.
پی‌نوشت‏ها:
1.بقره(2)آیه 155.
2.محمد باقر مجلسی، بحار الانوار، ج 15، ص 55.
3.طلاق(65)آیه 3.
4. محمدی ری شهری، میزان الحكمة، ج 10، ص 682.
5.انشراح(94)آیه 5 و 6.
6. بقره(2)آیه 216.