متن قرارداد راخدمات شما تايپ مي كنم بگوييد آيا قرارداد وسود دريافتي صحيح مي باشد ياخير؟
اين قراردادفي مابين سهامداران شركت ..... به نمايندگي آقاي ....... ازيك طرف و آقاي ...... فرزند ..... به شماره شناسنامه ..... به عنوان سرمايه گذار از طرف ديگر با شرايط ذيل منعقد مي گردد.
1- برطبق اين قرارداد سرمايه گذار مبلغ ......... ريال به قصد مضاربه نزد شركت قرار ميدهد .
2- مدت اين قرارداد از تاريخ ....... الي ....... خواهد بود كه دربين قرارداد طرفين حق فسخ ندارند .
3- مضارب وجوه مضاربه رابه هرنحو كه صلاح ومقتضي بداند بطور مشاع درسرمايه گذاريهاي خود دخالت داده وآنرا به مصرف خواهد رساند .
4- سرمايه گذار سهم سود حاصل ازمضاربه رابه شركت مصالحه مي نمايد.
5- مضارب ضررو زيان احتمالي سهم سرمايه گذار راباوي مصالحه مي نمايد.
6- مضارب ماهيانه مبلغ .......به سرمايه گذار مصالح مي كند .
7- سرمايه گذار موظف است 30روز قبل از انقضاي قرارداد جهت تمديد ويا فسخ قرارداد به شركت مراجعه نمايد .
محل امضاء نماينده شركت ..... محل امضاءسرمايه گذار .........
توجه توجه : اين شركت داراي تعداد بيش از 3000 نفر كارگربوده كه دركشاورزي وصنايع وتماي كارهاي تجاري شركت مي كند
پرسشگر گرامي، با سلام و سپاس از ارتباطتان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
1- در صورتی که قرارداد به صورت مضاربه باشد، و در صد سهم سرمایه گذار و عامل از در آمد کارکرد با پول مشخص باشد ،اشکال ندارد، ولی اگر فقط بگویند مضاربه و درصد سهم هر کدام از درآمد آن معلوم نشود ،مضاربه باطل است.
2- تعیین تاریخ اشکال ندارد،ولی عقد مضاربه عقد جایز است، نه لازم . اگر تاریخ هم معین کنند،هر وقت سرمایه گذار یا عامل نخواهند ادامه بدهند ،می توانند عقد مضاربه را باطل کنند.
3- اشکال ندارد.
4- اگر مصالحه به این معنا باشد که در هر ماه علی الحساب چیزی بگیرد و بعد در آخر سال درصد مشخص شده را به مبلغی مصالحه کنند ، اشکال ندارد.
5- اگر منظور این باشد که ضرر متوجه بر سرمایه را عامل ضامن باشد، اشکال ندارد.
6- همان جواب شماره 4- اگر منظور دادن مقداری از سود به عنوان علی الحساب در ماه باشد و در آخر سال تصفیه حساب طبق
قرارداد یا مصالحه شود،اشکال ندارد .
7 - ماده هفتم اشکال ندارد.(1)
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای، اجوبة الإستفتائات، سؤال1900 و 1902 و سؤال تلفنی(7112438-0251) از دفتر آیت الله خامنه ای.






