سلام
من یک خودرو از ایران خودرو پیش خرید کرده ام که دو سال بعد ماشین را تحویل میدهند
که البته توانایی پرداخت کل مبلغ را ندارم ومجبورم این طوری ماشین رو بخرم
الان 5 میلیون دادم
هر ماه 180 هزار تومان میدم
و دو سال بعد ماشین رو به من تحویا میدهند
آیا در این مدت که سال خمسی من در این بین قرار دارد به این مبالغ خمس تعلق میگیرد؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني
به مبلغی که برای پیش خرید خودرو مورد نیازتان - که نمی توانید آن را یک جا تهیه کنید - پرداخته اید، خمس تعلق نمی گیرد؛ مگر این که بر این مبلغ قبل از پرداخت به ایران خودرو سال گذشته باشد و دادن خمسش واجب شده باشد که باید خمس آن پرداخت شود. (1)
لطفا در ارتباط های بعدی نام مرجعتان را ذکر کنید .
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای، رساله ی اجوبه الاستفتائات، س 924.