با سلام و خسته نباشید می خواستم بدانم گناه سقط جنین دو و نیم ماه از عمد چیست و حال باید چه کار کنم ؟

پرسشگر گرامی، با سلام و سپاس از ارتباط تان با این مرکز.
سقط جنین، گناه است و کسی که سقط جنین کرده، واجب است توبه کند و علاوه بر توبه، دیه هم بدهد. دیه جنین دو و نیم ماهه، چهل مثقال طلا است و هر مثقال شرعی، 18 نخود است. (1)
اگر مادر سقط کرده باشد، دیه را باید به پدر بچه بدهد و پدر بچه می تواند دیه را نگیرد و به مادر ببخشد.

پی نوشت:
1. امام خمینی، تحرير الوسيله، ج 2، كتاب ‏الديات، الاول فى‏الجنين، ص 598، مسئله 10.