سلام در یک سایت خواندوم کهعلم تجربی نمی‌تواند ثابت کند که «خدایی هست» و نیز نمی‌تواند ثابت کند که «خدایی نیست» ایا این درست است مگر علم از نشانه ای خدا نیست و در ضهم داگر خدا روح و جسم نیست بس وجودش چه چیزی است لطفا جوب را به ایمیلم بفرستید به کمکتان احتیاج دارم

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني
مطالب نقل شده از آن سایت دقیق و صحیح است ؛ در واقع علوم تجربی در محدوده امور مادی و تجربی و محسوس سخن می گوید . بدیهی است که این علوم در مورد یک گزاره ماورای ماده، یعنی عالم غیب و خداوند نمی تواند نظر قطعی و صد درصدی را ارائه دهد .
البته بدان معنا نیست که علوم تجربی نتوانند در مسیر اثبات خداوند یا ابطال ادعای معتقدان به خداوند به کمک بیایند، بلکه از طریق نتایج و بررسی های علوم تجربی می توان بهترین مقدمات را برای اثبات خداوند به دست آورد و در جمع بندی عقلانی خداوند را اثبات نمود .
علم از نشانه های خداوند محسوب می شود . ساختار های روابط بین موجودات عالم را تبیین می کند. همه در نگاهی دورن دینی مخلوق خداوند و از افعال او به حساب می آیند اما این امر یک باور درون دینی است .بعد از باورمندی به خداوند در انسان شکل می گیرد ؛ در حالی که در مقوله اثبات خداوند هنوز خدا و خالقی ثابت نشده تا بتوان علوم را نشانه هایی از او تلقی کرد .