ایا خارج شدن منی همراه، فبل یا بعد از ادرار باعث جنب شدن میشود در صورت روزه بودن تکلیف چیست

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز؛ و تشکر به خاطر ارتباطتان با این مرکز؛
اگر منی بی اختیار خارج شود، انسان جنب می شود،ولی روزه را باطل نمی کند.
اما آنچه بعد از ادرار خارج می شود، نشانه های خارج شدن منی را ندارد. منی نیست و انسان جنب هم نمی شود.
رطوبتی که گاهی بعد از ادار خارج می شود و شباهت به منی دارد، ولی نشانه های منی را ندارد، «وذی» حساب می شود .
اگر با ادرار الوده نشود ،پاک است ،حکم منی را هم ندارد و روزه را باطل نمی کند.(1)
پی نوشت:
1. آیت الله صانعی، توضیح المسائل، مسأله 75 و 1573.