ایا چت کردن گناه دارد. چت کردن با پسر در مورد مسائل روز نه غیر اخلاقی روزه را باطل می کند.

با سلام و تشکر از ارتباطتان با این مرکز؛
پرسشگر گرامی، صحبت کردن زن و مرد یا دختر و پسر نا محرم اگر مفسده‏ اى نداشته باشد و ترس افتادن در گناه نباشد و از روى شهوت صورت نگیرد، اشکالى ندارد.
گفتگو از طریق اینترنت یا تلفن اگر مفسده ای نداشته باشد، اشکالی ندارد. ولی اگر حرف های شهوی مطرح شود، یا از گفتگو و چت کردن، شهوت، تهییج شود ، جایز نیست و باید از آن پرهیز شود.
صحبت کردن های غیر ضروری از مناسب ترین جایگاه های نفوذ شیطان است. ناخود آگاه انسان را به روابط غیر اخلاقی سوق می دهد.
این گونه گفتگوها اگر در آغاز هم قصد سوء و خلاف و لغزشى در میان نباشد، در ادامه راه به مسیر نادرست مى ‏انجامد.
به همین خاطر برخی مراجع در خصوص چت، آن را به طور مطلق دارای اشکال دانسته و گفته اند: با توجه به اینکه ارتباط و نامه نگاری دختر و پسر نامحرم، چه از طریق شبکه اینترنت و چت و چه از راهای دیگر غالبا منشأ فساد است، جایز نیست. چت کردن با نامحرم بدون ضرورت اشکال دارد و گناه است. (2)
اما در هر صورت، چت کردن با جنس مخالف، اشکالی به روزه وارد نمی کند.
پى نوشت‏:
1. آیت الله مکارم، استفتائات، ج 3، س 683 و احکام بانوان، ص 195.